بچه ها راستش یه سالی میشه که حوصله هیچ کاری رو ندارم. البته تا وقتی که مدارس باز بود من به کارای دانش آموزام رسیدگی میکردم و کم نمیذاشتم اما بعد از تعطیلی مدارس و حتی در حین کارم که واقعا سنگین بود و تحت فشار بودم به هیچ کدوم از کارای شخصی ام(خودم و خونه) رسیدگی نمی کردم.
یعنی حوصله اش رو نداشتم، فقط در حد یه نظافت سطحی که خونه کثیف نباشه انجام میدادم.
راستش الان هم باید به درس خوندنم برای آزمون برسم اما اصلا حوصله اش رو ندارم، الکی وقتمو هدر میدم...
یا وقتی شروع به خوندن میکنم بعدش حسابی خسته میشم انگار کوه کَندم و مطالبو یادم میره.
واقعا از خودم ناامید شدم
نظافت خونه رو باید اساسی انجام بدم اما حوصله ندارم. انرژی ام خیلی کمه 😟
قبلا هفته ای یکبار خونه ام رو حسابی تمیز میکردم و اصلا نمیذاشتم کثیف شه چون کلا دو نفریم و خونه زود به زود نامرتب و کثیف نمیشه!!
به کارای دانشگاهم رسیدگی میکردم و...
اما الان واقعا حوصله هیچ چیزی رو ندارم، تمایل زیادی به خوابیدن دارم و کلی کار عقب افتاده که می دونم باید انجامشون بدم اما هی عقب میندازم!!
خودمم از این وضعیت حسابی کلافه و ناراحتم اما راستش هیچ تلاشی هم واسه بهبود اوضاع نمیکنم.
آزمونم حسابی برام مهمه اما دریغ از برنامه ریزی درست و مهم تر از اون خوندن و تلاش کردن.
واقعا نمی دونم باید چیکار کنم؟! بنظرتون من مشکل روحی و روانی دارم یا باید برم دکتر تا برام دارو تجویز کنه؟؟ 🙄🙁
اینم بگم که تقریبا 4 سال و نیمه که یه مشکل و دغدغه فکری دارم که هنوز درست نشه و گریبان گیرم هست. حتی دو بار پیش مشاوره و روانشناس رفتم اما فایده ای نداشت...!!
چیکار کنم از این وضعیت خلاص شم؟؟؟