کسی علائم مصرف شیررو میدونه؟؟؟؟شک کرده بودم پرسیدم گفتن علائم مصرف شیرس،دوسه بار بوی تریاک رو از دهنش متوجه شدم یه بارش از سرکار اومد و رسید من رفتم پیشش از دهنش متوجه شدم بوشو بدنش بو نمیداد ولی دهنش به شدت بوی تریاک میداد،و یه بارم رفت ماشین پارک کنه اخر شب اومد بالا مردمک چشمش گشاد شده بود،هرچی بود چیزی بود که میتونست سریع مصرف کنه یا مثلا ته جیبش قایمش کنه به مقدار کم،و همیشه دل درد داشت و دل پیچه همیشهههه جوری ک اصلا نمتونست خودشو کنترل کنه دکترم رفتیم به اصرار من گفتن سالمه چون خیلی عجیب بود،به نظرتون چی بوده؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
صداش نه فک نکنم ولی به شکل وحشتناکی پرخاشگر بود مثلا نت گوشیم روشن بود یه بار یا سرچیزای خیلی مسخره ی پیش پا افتاده بینهایت یهو در عرض یه ثانیه میشد پرخاشگرترین ادم دنیا،چرا خوابش کم بود حس میکنم ولی یوقتاییم خوب میخوابید یعنی اکثر وقتها سر وقت میخوابید و سروفقت پا میشد ولی یوقتایی یه جوری کم خواب بود بهش میگفتم چطوری تو دووم میاری ،و مثلا شب تا صبح ک میخوابید جوری عرق میکرد که انگار سه تا سطل اب ریختی رو رخت خوابش
اینایی ک گفتم علائم مصرفهاون عرق کردنه اون مرخاشگریه واس عدم مصرفه یعنی اعتیاد داشته باشه نکشه اونطو ...
جدی؟؟؟؟پس واسه این بود سر چیزایی که باعقل جور در نمیومد به من اونطوری پرخاش میکرد؟؟؟؟شما نمیدونی چه نوادی ممکنه بوده باشه؟؟یه چیزی که بشه سریع مصرف کرد؟چون یه بار تو ماساژ رفت دستشویی بعد اومد بیرون گفت تو جیبم یذره حشیش بوده ولی الان دیدم نیس گفتم نکنه تو خونه شما افتاده باشه فکر بد نکنی خواستم بگم واسه من نبوده ولی چون دروغگو بود شاید اسم موادن درست نگفته باشه