2777
2789
عنوان

گلهام دارن خراب میشن کمک

288 بازدید | 26 پست

سلام بچها

گلهام دارن خراب میشن چیکار کنم 

گل های کاکتوس که ظاهرشون خوبه ولی از ریشه بهشون نگاه می کنم دارن خراب میشن

گلهای حسن یوسف رو نمی دونم دیگه چیکارش کنم اخه می ذارم پشت پنجره افتاب بخوره برگاش می ریزه. نمیذارم پشت پنجره هیچ فرقی نمی کنه اصلا از ساقه برگ ندارع فقط سرش برگ داره . 

یه چند تا گل دیگه هم دارم که اسمشونو یادم رفته اوناهم دارن پژمرده می شن....

شما می گید چجوری پرورششون بدم؟؟؟؟

خیلی حالم گرفته شده

اگه خواستین منو توی تاپیک ها تگ کنین بدونین اسم کاربریم برعکس نوشته میشه 😁😜❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسن یوسف باید هرروز اب بخوره

کاکتوس نیاز ب افتاب ندارع

یادت باشه نور غیر مستقیم آفتاب میخواد 

حسن یوسف 

کاربر قدیمی ام،                                                  خدا لعنت کنه کسایی رو ک باعث شدند نی نی یار منو تعلیق کنه                                               آه  ای دریغ و حسرت  😔😭
حسن یوسف باید هرروز اب بخوره کاکتوس نیاز ب افتاب ندارع یادت باشه نور غیر مستقیم آفتاب میخواد  ...

حسن یوسف را کجا بزارم که نور غیر مستقیم بهش بخوره

اگه خواستین منو توی تاپیک ها تگ کنین بدونین اسم کاربریم برعکس نوشته میشه 😁😜❤
حسن یوسف را کجا بزارم که نور غیر مستقیم بهش بخوره

پشت پنجره جنوبی

پرده رو بکش .... پنجره رو باز نکن

از پشت پنجره

کاربر قدیمی ام،                                                  خدا لعنت کنه کسایی رو ک باعث شدند نی نی یار منو تعلیق کنه                                               آه  ای دریغ و حسرت  😔😭

عزیزم ببین مرتب باید بهشون آب بدی. 

اینجوری که گفتی اگه کاکتوسات از پایین داره له میشه یعنی آب زیاد دادی

حسن یوسف هم عادتشه که با بلند تر شدن برگاش میریزه باید هر چن ماه قلمه بگیری ازش. گلدونای حسن یوسف من همیشه پشت پنجره جنوبیه. موقع آفتاب تند پرده های توری رو میکشم

زهکش گلدوناتو چک کن و نذار توی زیر گ