2777
2789

سلام بچه ها   نامزدم خیلی یه رفتاراییش حوبه خیلی دل رحمه و ساده هست و مهربونه ولی میبینی سر یه چیزای بیخود و الکی ناراحت میشه و منو روانی میکنه مثلا هر مشکلی داشته باشه سر من خالی میکنه و میگه تو هیچی نگو بذار من آروم بشم خودت میدونی من تو عصبانیت ناراحتم یه چیزایی میگم تو به دل نگیر   کلا به خاطر هر چیزی ناراحته انگار مسببش منم سر من عصبیه سر من ناراحته کلا خیلی ناراحتم از این نظر ازش   نمیتونه جلو بقیه خودشو بگیره هر چی تو خوبیامون و یا تو وقتایی که حرف میزنیم بهش میگم نمیفهمه مثلا میگم من با تو شوخی میکنم همه میدونن دارم شوخی میکنم چون کلا خیلی جدی نیست و بیشتر اهل شوخی و این حرفاس   ولی وقتایی که میره سره کار اندازه خدا بهم احترام میذاره و دوسم داره ولی وقتی مرخصیشه اصلا اونجوری نیست خیلی دلم‌ میشکنه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محل دفع زباله های روحیش نباش 

نذار راحت سطل اشغال ذهنشو روی اعصابت خالی کنه تو بلند مدت هزارجور بیماری میگیری این حرف من نیستا حرف یه روانکاو بسیار حاذقه  چون روح انسان تحمل تحقیر مداوم رو نداره بهش بگو برو روانشناس خودتو درمان کن 

ضمنا خودتم مهرطلبی احتمالا چون چرا ادم باید به همچین کسی وابسته بشه 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

نمیگم بده وقتی پیششم ولی در مقابل هر چیزی حتی کوچکترین ناراحت میشه در مقابل بقیه روزایی که کنار هم نیستیم دقیقا صفره 

خسته شدم از اینکه باید هر لحظه کنترلش کنم هر لحظه ببینم آقا ناراحت شده یا نه

اینجور مردا رو وقتی بهت بی احترامی میکنن یا غرغر الکی میکنن رو باید کلا نادیده بگیری و حرفی نزنی و ج ...

همینکارو میکنم دیگه قلقش اومده دستم ولی واقعا اذیت میشم از اینکه همه رو میریزم تو خودم خسته شدم

خب عزیزم تو الان تحمل نمیکنی وای به حال بعد ازدواج

من الان دارم تحمل میکنم و هیچی نمیگم و فقط سکوت میکنم من حس میکنم پر از عقده هستم حس میکنم پر از حرفای نگفته ای هستم که باید بگمشون ولی به کی بگم کسی رو ندارم

همینکارو میکنم دیگه قلقش اومده دستم ولی واقعا اذیت میشم از اینکه همه رو میریزم تو خودم خسته شدم

نه تو خودت هم نباید بریزی باید فکر کنی اون ی حرف بود که زد و تموم شد و هیچ تاثیری روی من نمیتونه بذاره مثل ی تیر که جاخالی میدی و بهت نمیخوره

من الان دارم تحمل میکنم و هیچی نمیگم و فقط سکوت میکنم من حس میکنم پر از عقده هستم حس میکنم پر از حرف ...

اگر با نامزدتون مشکلتون جدی هست برید پیش مشاور و اگر حل نشد جدا شو نگو بعد ازدواج درست میشه اصلا اینطور نیست فقط خودتو تباه میکنی

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..
محل دفع زباله های روحیش نباش  نذار راحت سطل اشغال ذهنشو روی اعصابت خالی کنه تو بلند مدت هزارجو ...

چون وقتایی که خوبه واقعا خوبه ولی فقط کافیه کوچکترین چیزی ناراحتش کنه دیگه وای بر من 

من خیلی نسبت به قبل میتونم اینو کنترل کنم ولی بخدا بغض پره گلومه الان که دارم تایپ میکنم و سرم داره میترکه وقتی بهش فکر میکنم مثل الان خیلی دلم میگیره خودم میدونم تو دراز مدت دارم چه ضربه ای به خودم میزنم ول یچیکار کنم

چون وقتایی که خوبه واقعا خوبه ولی فقط کافیه کوچکترین چیزی ناراحتش کنه دیگه وای بر من  من خیلی ...

توصیه میکنم از وابستگیت کم کن و دوستانه و جدی دلزدگیتو باهاش مطرح کن جنگ اول بهتر از صلح اخره که ممکنه هرگز هم اتفاق نیفته 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
چون وقتایی که خوبه واقعا خوبه ولی فقط کافیه کوچکترین چیزی ناراحتش کنه دیگه وای بر من  من خیلی ...

عزیزم همه ادما وقتی اوکیه شرایط خوب و مهربونن

دقیقا مهم اینه که وقتی شرایط خوب نیست حرمت بزاره

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..