2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خواهش میکنم بخاطر حرف مردم یا فشار اجتماع بچه نیار اگر امادگی مادری وپدری  ندارین اگر به محض گریه کردنش یا مریض شدنش یا بدغذاییش یا شلوغ بازیش میخوای بگی عجب غلطی کردم بچه اوردم اگر میتونی بقیه عمرت عاشقانه دوستش داشته باشی و‌گاها حتی براش فداکاری کنی بیار اگر حس میکنی لزومی نمیبینی تین ظلم رو به خودت و اون بچه نکن 

بچه خیلی خوبه به شرط اینکه با تمام وجود امادگی مادری داشته باشی نه فقط برای بستن دهن عرف 

یه چرخ اینجا بزن روزی چندتا تاپیک هست که عجب غلطی کردم بچه اوردم بعد میری میبینی با رفتارهای طبیعی یه بچه یکساله فغان خانم به هواست 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

اگه تفاهم دارید آره بیار 

از بچه شیرینتر نیست 

ولی اگه تفاهم ندارید لطفا فکرشو از سرت بیرون کن

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

اگه اعصاب داری و اوضاع مالی خوبه بیار چرا نیاری.بعدها تنهایی خیلی اذیتت میکنه.بچه امید آدمه.انگیزس واس ادامه زندگی.

انشاالله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
یه طوری نشه در آینده پشیمون بشی و دیگه نتونی بچه دار شی

والا همین منو میترسونه، همسرم آدم خوبیه ولی مادرش که عمه خودمه خیلی اذیت می‌کنه اصلا وقتی فکر میکنم تو مسائل تربتی بچم دخالت کنه دیوونه میشم

چند ساله ازدواج کردی؟

من دو ساله ازدواج کردم ولی از روز اول شوهرم میگفت بچه میخواد (البته متولد 66) منم چون اون دوست داشت دلم میخواست بچه دار شم جلوگیری هم نمیکردم . ولی الان دو دل شدم