2777
2789
من دو ساله ازدواج کردم ولی از روز اول شوهرم میگفت بچه میخواد (البته متولد 66) منم چون اون دوست داشت ...

نذار زیاد بگذره، الان بزرگترین مشکل ما عادتمون به دونفره بودنمونه، اگر زودتر بیاری این اتفاق نمیفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میگه یهو اومدیم و شد بعد تکلیف چیه؟؟!!

اول تصمیم قطعی بگیر بعد اقدام کن.منم دقیقا همینطور فکر کردم که شاید اقدام کنم فعلا نگیره ولی در همون اقدام اول گرفت.اولش پشیمون شدم ولی خب سنمم بالاست بالاخره باید میاوردم

بخصوص اینکه اگر هنوز مرددی برو یه سری ازمایشات چکاپ روتین قبل بارداری رو بده.ممکنه یه سری انتی بادی و اینها تو خونت باشه نیاز ب بررسی بیشتر یا درمان داشته باشه.تا ازمایشات رو ندادی اقدام نکن

اره بیار

هرچی سنت بالاتر بره نبودش عادی تر میشه

یهومیای تصمیم بگیری بیاری اقدام میکنی نمیشه

بعد این که تو بچه نیاری که  ممکن مادرشوهرت دخالت کنه؟ بعدها اگه خدایی نکرده نتونی بیاری همونا که ممکن دخالت کنن سرکوفت بزنن

پس دلیلت غیر منطقی

نهایت قبلش چند جلسه برو پیش مشاور 

یا مثلا برو دم سیسمونی فروشی ها ذوقش بیاد

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
نذار زیاد بگذره، الان بزرگترین مشکل ما عادتمون به دونفره بودنمونه، اگر زودتر بیاری این اتفاق نمیفته

نمیدونم من از ازدواج قبلم بچه دارم . نمیدونم اون آسیب میبینه یا نه خیلی بهم وابسته اس نمیخوام اونم اذیت بشه از طرفی شوهرم هم خیلی بچه دوست داره (البته تو این دو سال من جلوگیری نکردم و حامله هم نشدم)

راستش یکی از مهمترین ترسای من از بچه همینه... اگه دیگه روزای خوب دو نفرمون برنگرده چی...

ولی خب الان خودم کمی احساس نیاز میکنم، انگار حس مادر شدن داره قلقلکم میده

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
نمیدونم من از ازدواج قبلم بچه دارم . نمیدونم اون آسیب میبینه یا نه خیلی بهم وابسته اس نمیخوام اونم ا ...

اتفاقا زودتر که بچه دار بشی اون بچه هم باهاش انس میگیره و راحتتر حضورش رو می‌پذیره

راستش یکی از مهمترین ترسای من از بچه همینه... اگه دیگه روزای خوب دو نفرمون برنگرده چی... ولی ...

همه میگن بچه بیاد خیلی زندگی شیرین میشه ولی من نمیتونم تصور کنم چه طوری همه چی بهتر میشه وقتی نمیتونی با هم خصوصی باشی و همیشه یه عزیزی کنارت هست

همه میگن بچه بیاد خیلی زندگی شیرین میشه ولی من نمیتونم تصور کنم چه طوری همه چی بهتر میشه وقتی نمیتون ...

تمام کسایی که همزمان با ما ازدواج کردن الان یکی دو تا بچه دارند ولی من دلیلم برای بچه آوردن این نیست، با خودم قرار گذاشتن وقتی بچه داشته باشم که از بودنش لذت ببرم نه این که فقط رفع تکلیف کنم

چند ماهه دارم سبک سنگین میکنم، سختیاشو میبینم، چکاپ میرم، با همسرم حرف میزنم، زندگیمو میسنجم، نظر پزشک رو میپرسم ولی بازم نمیتونم تصمیم بگیرم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

آخه بستگی به وضعیتتون هم داره که خوبه بده میتونین نمیتونین 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿