مرسی قشنگم پس فقط برم دکتر زنان بگم میخوام اقدام کنم
نه نرو عزیزم هروقت باردار شدی اوایل بارداری مثلا 8هفتت که شد برو دکتر بگو آزمایش نمونه از جنین میخوام بدم یا همون آمنیو سنتز انجام میدم. خیالت راحته دیگه با این ازمایش
سختی یکم داره ولی بهتره مثل من بچه بیاری فوت کنه داغش هنوز منو کشته بعد فوت پسرم باردار شدم با دخترم آزمایش نمونه برداری دادم. خدا شکر سالمه ارزش سختی رو داشت
چرا درد داره و احتمال سقط هم داره. به جاش میتونی آزمایش خون سلفری انجام بدی. یکی دوهفته زمان میبره چون این آزمایش خارج از کشور انجام میشه.از سلامت کامل بچه ات مطمئن میشی. تقریبا ۴ میلیون هم هست هزینه اش
البته الان سه هفنه ست کرونا مثبتم بعد تقویت ان شاء الله
حتما برو ازمایش ژنتیک حتی تو کلاس ازدواجم بهمون گفتن دخترعمه پسردایی خیلی شایعه ست بچه هاشون مشکل دار شن حتی بیشتر از دخترعمو پسرعمو الان دخترعمه و پسردایی باهم ازدواج کردن ۵ساله بچه دار نشدن میتوننا ولی ازمایششون خوب نبوده اگه بچه دار شن مشکل دار میشه
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته