من قبلا خیلی دختر بیخیال و خوشحالی بودم تا قبل کرونا چون خیلی بیرون میرفتم ، از وقتی کرونا اومد و رفت و امد ها قطع شد حالم بد شد و هی بدتر شد پارسال ابان دل درد شدید گرفتم و رفتم دکتر که مشخص شد روده تحریک پذیره و عصبی ، وسواس فکری گرفتم و حالم بد شد میخواستم برم مشاور و دو جلسه رفتم که کرونا گرفتیم تو فاصله ده روز دو تا عزیزم رو از دست دادم و داغون شدم حالم بشدت بده همش فکر میکنم مریضی بد دارم انواع سرطان ها و تومور ها و هر چیزی همش تو راه دکترم دیگه حتی روم نمیشه برم دکتر ، از سر تا پامو با الکل میشورم هر چیزی رو ده بار میشورم صد بار قفل در و گاز رو چک میکنم با همه دعوا دارم هر شب از ترس اینکه بمیرم خواب ندارم حتی با خود خدا هم دعوا دارم از همه بدم میاد دوست دارم از صبح تا شب بخوابم ، با همه دعوا میکنم سریع گریَم میگیره حالم از خودم بهم میخوره نمیدونم باید چیکار کنم دکتر رفتم قرص داد همش خوابم میگرفت عصبی تر شدم هر شب از ترس مریضی و مردن میمیرم و زنده میشم دلم برای عزیزای از دست رفته ام تنگه از همه چیز و همه کس ناامیدم اینجا تنها جاییه که میتونم بنویسم چون کسی نمیشناستم برای حال خوب من دعا کنین...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی عزیزدلم که کمک کردی حتما اگر بتونم مراجعه میکنم که بهتر بشم... بازم ممنونتم یه دنیا♥️
قربونت
ببین اگه بتونم نداره دیگ
چون کلن ادم در مقابل رفتن پیش روانشناس ناخوداگاه مقاومت میکنه حتمن یابرو یاتلفنی اقدام کن که زود زود حالت خوب شه عزیزم
ایشالازودترزودترخوب شی
اصلنم فک نکن خداولت کرده مثل اینه ک سرماخوردگی داشته باشی بعد هیچ کاری نکنی برای خوب شدن و بشینی دعاکنی و بگی خدا خوبم کنه خب بایدبری پیش دکتر قرص و دوا مصرف کنی تا خدا هم خوب کنه شرایطتو