2777
2789
عنوان

اگر میتونین کمکم کنین:)))

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 29 پست
یعنی برمیگردم به روزای قبلم که خوشحال بودم؟! فکر کنم آخرشم اون روز رو نبینم :)))

حتمن برمیگردی عزیزم 

مطمعن باش

من خودم کارشناس روانشناسیم میگم میتونم تشخیص بدم اما برای درمانشون متاسفانه نمیتونم کمکی بکنم بهت

حتمن برمیگردی عزیزم  مطمعن باش من خودم کارشناس روانشناسیم میگم میتونم تشخیص بدم اما برای درما ...

مرسی عزیزدلم که کمک کردی

حتما اگر بتونم مراجعه میکنم که بهتر بشم...

بازم ممنونتم یه دنیا♥️

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم همه مشکلاتی که گفتی درمان دارن که اثربخشی بالایی دارن یعنی حتمن خوب میشه دوباره و اثر درم ...

خب خدا رو شکر

همین که امید میدی خودش خیلیه🌱

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
مرسی عزیزدلم که کمک کردی حتما اگر بتونم مراجعه میکنم که بهتر بشم... بازم ممنونتم یه دنیا♥️

قربونت

ببین اگه بتونم نداره دیگ

چون کلن ادم در مقابل رفتن پیش روانشناس ناخوداگاه مقاومت میکنه حتمن یابرو یاتلفنی اقدام کن که زود زود حالت خوب شه عزیزم

ایشالازودترزودترخوب شی

اصلنم فک نکن خداولت کرده مثل اینه ک سرماخوردگی داشته باشی بعد هیچ کاری نکنی برای خوب شدن و بشینی دعاکنی و بگی خدا خوبم کنه خب بایدبری پیش دکتر قرص و دوا مصرف کنی تا خدا هم خوب کنه شرایطتو

اینا وسیلن دیگه

میدونم دست خودت نیست اما یادت باشه که نه سرطانی داری ن چیزی ن قراره امشب که میخابی دیگ بیدارنشی خدایی نکرده

این اتفاقا فقط برای اینه که مریض شدی و عزیزاتوازدست دادی 

همشون ذهنین یعنی فکرات درست و واقعی نیستن

هیچ اتفاقی نمیفته هیچیت نیست هیچیتم نمیشه😊😊

قربونت ببین اگه بتونم نداره دیگ چون کلن ادم در مقابل رفتن پیش روانشناس ناخوداگاه مقاومت میکنه حتمن ...

درست میگی

چون جدیدا کرونا گرفتیم و عزیز از دست دادیم بخاطر همون میترسم برم دوباره مریض شم اگر یکم کنار بیام با خودم حتما میرم

ممنونتم عزیزدلم مرسی بابت راهنمایی هات♥️

میدونم دست خودت نیست اما یادت باشه که نه سرطانی داری ن چیزی ن قراره امشب که میخابی دیگ بیدارنشی خدای ...

میدونم همه رو دیوونه کردم

از شب تا صبح هی بدنمو چک میکنم یبار گیر میدم خالم یجوریه سرطان پوست دارم یبار سرم درد میگیره تومور دارم معدم درد میگیره فکر میکنم میخوام سکته کنم واقعا دست خودم نیست دارم سعی میکنم انقدر خودمو معاینه نکنم

امیدوارم بهتر بشم♥️🌱

شما کاری کردی؟! من از اون شب دارم بهت فک میکنما😊😊

سلام عزیزم

خوبی؟!

والا دارم یکی یکی مشکلاتم رو حل میکنم فعلا سینه هام خیلی درد میکرد دنبال اونم الانم از تو ازمایشگاه دارم پیام میدم

سونو و ازمایشم تموم شه نشون دکتر بدم

انشاءالله اگر چیزی نباشه مکان بعدی مطب روانشناسه😅🤦‍

ایشالاک چیزی نیست خوبه ک رفتی بررسی کردی😊

مرسی عزیزدلم

توکل به خدا

ظاهرا که همش از استرسه

حالا تا هفته بعد جواب بیاد ببینم چی میشه

یعنی تو این چند ماه زندگیم کنفیکون شده🤦‍

ایشالاک چیزی نیست خوبه ک رفتی بررسی کردی😊

سلام عزیزدلم 

خوبی؟!

خواستم تشکر کنم ازت بخاطر راهنماییت و بگم رفتم پیش روانشناس♥️

سلام عزیزدلم  خوبی؟! خواستم تشکر کنم ازت بخاطر راهنماییت و بگم رفتم پیش روانشناس♥️

سلام عزیزم قربونت

واقعن خیلییی خوشحالم کردی😘😘 ایشالا که خیلی زودحالت بهترشه

برامنم دعاکن😊

سلام عزیزم قربونت واقعن خیلییی خوشحالم کردی😘😘 ایشالا که خیلی زودحالت بهترشه برامنم دعاکن😊

مرسی عزیزدلم

محتاجم به دعا تو هم خیلی برای من دعا کن عزیزدلم بشدت محتاج دعاتم این روزا♥️🌱