2777
2789
عنوان

چقدر از زندگیتون راضی هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 149 پست
چرا همچی فکری داری  ۱۵ رووووز؟چطوری خیلی بده که دخمل

قبلا ازش خیانت دیدم در حد فقط تماس اونم فقط دو سه روز . کلی التماس کرد من بخشیدمش .حدود یک ساله چیزی ازش ندیدم ولی همیشه این اضطراب باهام.

هیچ موقع قهرمون آنقدر طولانی نمیشد .انکار ولش نمیخواد آشتی کن اونم سر یه چیز خیلی بیخود 

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدتر از اب یخ میندازه  فقط جیغ بنفش میزنم

😂😂😂😂😂😂😂

فقط هدفشون دیوونه کردن ماست شوهرم گوشیمو برمیداره قایم می‌کنه منم دربه در دنبالش میگردم کیفمو برمیداره میذاره یخچال 😐😐😐

لا إله إلّا اللّه
واقعا خیلی بده  بالاخره اونا هم پدرن ، مسئولیت بچه ها که فقط مال ما مامانا نیست

😔😔😔😔😔اینم سرنوشته منه

دوسته من میشه واسه حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🙏❤

با اینکه شوهرم با توقعات من خیلی فاصله داره ولی فکر کنم راضی ام از زندگیم، میدونی، کلا ادم راضیی هستم، به همه چی.

خب دوتا بچه دختر ۲و پسر۷ ساله سالم و شاد دارم که هر وقت میبینمشون خنده به لبم میاد، خونه و ماشینم دارین و زمین و کمی پس انداز، شوهرمم کارمنده، از لحاظ مالی زیاد مشکلی نداریم و کنار میایم، مشکلات خانوادگی هم نداریم، شوهرمم گمونم دوستم داره چون براش اهمیت دارم و وقت میذاره برام، ولی خب اختلاف عقیده هایی هم باهم داریم که باهم دعوامون میشه بعضی وقتا، دیگه باید کنار اومد، گمون نکنم تو هیچ زندگی دعوا نباشه اصلا. باید ساخت، گذشت کرد، کلا زندگی زناشویی یعنی ازخودگذشتگی،صبر و..

😂😂😂😂😂😂😂 فقط هدفشون دیوونه کردن ماست شوهرم گوشیمو برمیداره قایم می‌کنه منم دربه در دنبالش میگ ...

وای دیگه همیشه اسمتو یادم میمونه دختر کلی خندیدم امشب

من غذارو سرسفره قایم میکنه یعنی انگار خورده یا میوه 

بعضی وقتام واقعا میخوره نامرد 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
وای دیگه همیشه اسمتو یادم میمونه دختر کلی خندیدم امشب من غذارو سرسفره قایم میکنه یعنی انگار خورده ی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂بخدا ی بار منو برداشت گذاشت تو طبق های عسل هیچ جوره نمیشد ازش بیرون اومد باید خودش برم می‌داشت مثل موش داشتم دست و پا میزدم 😂😂😂صبح از خواب بیدار میشه میبینه ها خوابم ی دفعه انگشتش رو می‌کنه تو چشمم میگه پاشو شیر داغ کن😐😐😐😐

لا إله إلّا اللّه
شوهر منم کارش زیاده ولی خب خونه هم باشه مدام سرش تو گوشیشه

خب بنظرم تا حد زیادی دست زن خونس فضا رو شاد کنه من شوهرم بزور از خونه میره بیرون 

ی سری کارارو اگه دوس داره بده انجام بده تا حوصلش سرنره تخمه تف بده اب میوه بکیره ی غذایی تف بده

فیلم باهم نگا کنین 

پاستوربازی 

منچ که خودتم برگه روش چسبوندی

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂بخدا ی بار منو برداشت گذاشت تو طبق های عسل هیچ جوره نمیشد ازش بیرون اومد باید خو ...

🤣🤣خواب صبحم منم بجای نوازش با صدای دلخراش اهنگ خوندنش بیخ گوشم بیدارم

منم ۸ ساله ازدواج کردم اوایل خیلی بحث و دعوا داشتیم سر ادامه تحصیل و اشتغال که یکی شو من کوتاه اومدم و یکی شو همسرم خداروشکر اون دوران سپری شد. از زندگیم راضیم چون همسرم خیلی برای رفاه من و دخترم تلاش میکنه و مهم تر از همه آرامش دارم و حال دلم خوبه

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍