2777
2789
عنوان

ازشیرگرفتن بچه

150 بازدید | 20 پست

پسرم یه هقته است دوسالش تمام شده هرچی میره به جای اینکه شیرخوردنش کم بشه تازه بیشتروابسته شده صبح تاحالا۶بارشیرخورده هربارم بیشتراز۱۰دقیقه شده تانیم ساعت ولم نکرده واگه بازی بازی ازدستش فرارکنم میزنه .ازطرفی شوهرم میگه الان هواگرمه بذاریکم هوا خنک بشه بعدازشیربگیرش .به نظرتون چکارکنم واگه راه حلی بلدید راهنماییم کنید

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول اینکه همسرت درست میگه. همیشه میگن توی هوای گرم بچه رو از شیر نگیرید.

پسرمنم مث مال شما به شدت وابسته بود. یه روز چسب زدم و وقتی خواست بخوره خورد تو ذوقش. همش میگفتم هاپو برده. یا بوو شده.

خلاصه تا مدتها یادش بود و نگاش میکرد. ولی به مرور فراموش کرد

زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!

خواهر من برای از شیر گرفتن بچه اش از داروخونه یه نوع روغن گرفت که مزه تلخ میداد خواهرزاده ام دو بار که دهنش رو زد به سینه خواهرم مزه تلخ رفت توی دهنش دیگه شیر نخورد

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
میزنت؟😂😂

امروز یه سیلی زدبهم که برق ازسرم پریدیاادای رزمی کارارادرمیاره کیوکیومیکنه باپامیزنه توی کمرو قلم پام😂😂😂

من پسرم یکسال نشده....حامله شدم...شیرخشک شد...خودش زده شد..الان نزدیک بیست ماهشه شیر خشک میخوره..یعنی عاشق شیر خشکشه نمیدونم چطوری باید بگیرم ازش🥰🥰🥰🥰🥰🥰

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
اول اینکه همسرت درست میگه. همیشه میگن توی هوای گرم بچه رو از شیر نگیرید. پسرمنم مث مال شما به شدت و ...

اخه تازه بدیش به اینه پارسال نصف استکان شیرگاه بهش دادم سه روزبیمارستان بستری شد الان میترسم بخوام کمکم شیرگاویاشیرپاستاریزه راجایگزین کنم

من پسرم یکسال نشده....حامله شدم...شیرخشک شد...خودش زده شد..الان نزدیک بیست ماهشه شیر خشک میخوره..یعن ...

دخترم شیرخشکی بود ازاول سینه ام رانگرفت تجربه ی من اینه تادوسالگی که بهش بده بعدهربارمیزان آب رازادکن وشیر خشک کمتربریز روش یعنی به مرور شیررابه آب تبدیل کن وبعداگه خواستی ازشیشه بگیریش هربار سوراخ سری شیشه راگشادترکن بگووای مورچه اومده خورده سرشاتا به مرورسری شیشه را کامل بریده شه 

دخترم شیرخشکی بود ازاول سینه ام رانگرفت تجربه ی من اینه تادوسالگی که بهش بده بعدهربارمیزان آب رازادک ...

مرسی....واقعا موندم چه کنم...ممنون که توضیح دادی برام.....

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
عجله نکن بعضی بچه هاوابسته ان پسرمن دوسال وسه ماهگی گرفتم  پسربزرگم ۱۸ماهگی بچه هامتفاوتن دو ...

اخه هم از زندگی افتادم هم دیگه امروز اینقدرشیرخوردکه سرگیجه گرفته بودم ظهرنزدیک بودقابلمه غذاازدستم بیافته

مرسی....واقعا موندم چه کنم...ممنون که توضیح دادی برام.....

خواهش میکنم گلم دخترمنم خیلی شیرخشکشادوست داشت اینطوری اصلا اذیت نشد

ای جان.درمورد ممه شوخی نداره😂

اصلاباباش بهش میگه بزرگ شدی دیگه نخور پشتیامیزاره میگه مامان بیابخواب ننه بده بعد میگه باباننه