2777
2789
عنوان

ازشیرگرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 20 پست

سلام عزیزم الان دیدم بچه ت تیروییدش مشکوک بوده منم پسرم ۱۲روزشه آزمایش غربالگری تیروییدش مشکوک و رو مرز بود و از بهداشت گفتن ببرمش آزمایش وریدی.

جوابش دیشب اومد ۱۱ بود.تا ۹ونیم نرمال اون آزمایشگاه بوده که خب مال بچه ی من بالاتر از نرماله و احتمالا قرص براش شروع میشه.فردا قراره ببرمش متخصص غدد کودکان و احتمال زیاد دارو بهش بده اما خیلی ناراحتم براش.

میدونم چیز خاصی نیس و فقط یه قرصه اما نمیدونم چرا دلم گرفته😭

میخواستم ببینم احتمال داره بعد یه مدت بهتر بشه تیروییدش؟

چون خودمم کم کاری تیرویید دارم اما فقط تو بارداری و خفیفه و با قرص پایین میاد.

سلام عزیزم الان دیدم بچه ت تیروییدش مشکوک بوده منم پسرم ۱۲روزشه آزمایش غربالگری تیروییدش مشکوک و رو ...

سلام گلم بله احتمال زیاد بعدیه مدت خوب میشه منم خیلی غصه خوردم ولی خداراشکردخترم تا5ماهگی بهش قرص دادم وبعدش نرمال شد تا یکسالگی هرماه بایدازمایش میداد تا5سالگی هر3ماه یکبار والان هم 6ماه یکباربرای چکاپ ازمایش میده خداراشکرتیروییدش نرمال بوده 

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=208426391]نه گلم الان هم ۶سالشه[/QUO خداروشکر. دعا کن برای بچه ی منم. از لحاظ هوش و قد و و ...

انشاالله که بچه ی شماهم خیلی زودمشکلش حل بشه.دخترمن قبلا یکم قدووزنش کم بودالبته یبوست سدیدداره ولبنیات نمیخورد ولی الان خوبه 

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد