2777
2789
عنوان

اگه حوصله رابطه نداشته باشید...

| مشاهده متن کامل بحث + 15844 بازدید | 179 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم یه وقت نره سراغ خودارضایی

خوب اگر نیازش رو باشما نتونه بر طرف کنه احتمالش هست به سمت انحرافات جنسی بره ولی عزیزم به نظرم در این زمینه حیا و رو د بایستی رو با همسرت بزار کنار خیلیم خوبه گاهی شما پیشنهاد بدی اینجوری همسرت خوشحال میشه و فکر میکنه شما از رابطه با ایشون لذت میبری 

این کاربری واسه دو نفره (من و خواهرم)
میدونم عزیزم سعی میکنم از این به بعد همین کارو انجام بدم شاید فعلا چون اول زندگیمون هست برام سخت بود ...

ینی یه شب اینور اونور شه میره سراغ فیلم؟!!!

کاربر قدیمی ام که ترکید😐✋پس کی منم عروس میشم😐😭هر جا هستی،هر کی هستی،میدونم با اولین بارون پاییز میای،منتظرتم😐♥️
نمیدونم مذهبی هستی  یانه ولی  رد کردن  پیشنهادش  گناهه

شما هموني ك گفتي توو خيابوونم ازت خواست نه نبايد بگي!؟؟؟

اسمت شبيه اونه😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خب اگه اون لحظه خیلی نیاز داشته باشه چی

دلت میاد لحظه ای که خیلی نیاز داره بهش نه بگی میدونی چقدر سردش میکنی به نظرم دلیل خستگی ها تو پیدا کن اگر مشکل کار خونست بهش بگو بیش تر کمکت کنه ولی خدایی انصاف نیز وقتی خیلی میخواد بهش بگی نه خودتو بزار جای اون غرورت نمی شکته حس بدی بهت دست نمیده 

این کاربری واسه دو نفره (من و خواهرم)
اونوقت اگه اون لحظه خیلی نیاز داشته باشه چی میگم نکنه بره سراغ خودارضایی

اگه خیلی نیاز داره خب دیگه بهتره خودتم جسو حال رو توی خودن به وجود بیاری و رابطه بگیری

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️