2777
2789
عنوان

اگه حوصله رابطه نداشته باشید...

| مشاهده متن کامل بحث + 15839 بازدید | 179 پست
به فکر خودتم باش همیشه فداکاری نکن خسته میشی گاهی هم خودتو اولویت بزار مهربون بهش بگو ک امشب ...

میدونم عزیزم سعی میکنم از این به بعد همین کارو انجام بدم شاید فعلا چون اول زندگیمون هست برام سخت بوده، ولی یه مسئلع ای هم ذهنمو درگیر کرده اگه یه وقت نیاز داشته باشه و من رد کنم چطور میخواد خودشو ارضا کنه، میگم نکنه بره سراغ دیدن فیلم و خودارضایی. 

تا حالا درخواستشو رد نکردم ولی حس میکنم اگه رد کنم ناراحت بشه

خب عزیزم ببسن این اشتباهه 

اگر ناراحت میشه بخاطر اینه شما بیش از اون چیزی که باید، خودت رو داری فدا میکنی همه چیز 50_50

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دلم نمیخواد ناراحت بشه 

به نظرم یه وقتی جدا از زمان خلوتتون باهم صحبت کنید راجبش

شاید اینکه همون زمان پیشنهادش رد بشه به گفته ی شما ناراحت بشه اما وقت دیگه ازش بپرسید اینکه شما تو زمان رابطه فعال باشید براش مهمه یا نه.اگر مهمه پس طبیعیه که شما زمانهایی که خسته اید و نمی تونید فعال باشید پیشنهادش رد بشه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
منظور از بدون علت عذر شرعی هست 

به هرحال گناه نیست هست؟ 

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
قرار نیست ادم همیشه سرحال باشه که، قشنگ بگو نه ناراحتی نداره که، پیشنهاد از طرف خودت هم باید راحت با ...

یه مسئله هم که ذهنمو درگیر کرده زمانی که همسرم نیاز داره اگه من رد کنم اونوقت چطور میخواد نیازشو رفع کنه نکنه بره سراغ خودارضایی و دیذن فیلم

تا حالا درخواستشو رد نکردم ولی حس میکنم اگه رد کنم ناراحت بشه

ممکنه خیانت کنه

تیکری که مشاهده میکنید برای آزمون وکالتمه 😍😍. میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید خیلی آرزو دارم خانم وکیل شم .توجه توجه این کاریری توسط دو نفر استفاده میشه من و دوستم
به هرحال گناه نیست هست؟ 

گناه نیست ولی جایز نیست یعنی اینکه گناه محسوب نمیشه ولی بدون عذرشرعی بهتره خوددار نکنه ولی گناه نیست به هر حال زن پر از احساس و عاطفست وباید شرایطشد داشته باشه حتی به مرد هم گفته اگر زن حتی بدون عذر شرعی نخواد تو حق اصرار نداری 

این کاربری واسه دو نفره (من و خواهرم)
همیشه که ادم سرحال نیست که  من رک و راست میگم نمیتونم خستم ،قبول میکنه بدون اینکه ناراحت شه اص ...

حالا ناراحتی به کناز اونوقت اکه اون لحظه خیلی نیاز داشته باشه چطور میخواد نیازشو رفع کنه میگم نره سراغ خودارضایی

یه مسئله هم که ذهنمو درگیر کرده زمانی که همسرم نیاز داره اگه من رد کنم اونوقت چطور میخواد نیازشو رفع ...

لطفا این فکرا رو بذار کنار، شوهر شما فرد عاقل و بالغی هست داری فکر و منطق هست، با چندبار نه شنیدن میخواد اینطوری نیازش رو رفع کنه، فرض کن تو بارداریت منع رابطه بودی، اون نه ماه رو چطور میخواد تحمل کنه

گناه نیست ولی جایز نیست یعنی اینکه گناه محسوب نمیشه ولی بدون عذرشرعی بهتره خوددار نکنه ولی گناه نیست ...

درسته عزیزم دقیقا همینه

میگم یه وقت نره سراغ خودارضایی

ببخشیدا دور از جونش حیوون که نیست آدمه پس قدرت کنترل چی میشه این وسط

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
گناه نیست ولی جایز نیست یعنی اینکه گناه محسوب نمیشه ولی بدون عذرشرعی بهتره خوددار نکنه ولی گناه نیست ...

آخه ممکنه نتونه تحمل کنه و شب تو خواب ارضا شه

تیکری که مشاهده میکنید برای آزمون وکالتمه 😍😍. میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید خیلی آرزو دارم خانم وکیل شم .توجه توجه این کاریری توسط دو نفر استفاده میشه من و دوستم