2777
2789

منو لایک کنین مامانا 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

کیک درست میکنیم پیتزا درست میکنیم....کارتن میبینیم....خاله بازی...شعرای جدید یادش میدم.....

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم سه سالشه

ماشینک خیلی دوست داره.‌زیاد داره و باهاشون بازی های مخلف میکنه. لباسامونم میاره بیرون از کشو و با اونا هم بازی اختراع میکنه. منم چاره ای ندارم جز تحمل😁 تا بتونم به کارام برسم و نق نزنه.

واسه دل خودم کتاب میخونم گهگاهی لباس میدوزم. گهگاهی یه تغییراتی توی خونه میدم که تنوع بشه. سریال های خونگی هم خیلی بهم میچسبه این مدت. کتاب های رنگ آمیزی بزرگسال هم دارم که البته اونو زیاد نمیتونم فیض ببرم چون مدادرنگی هامو میگیره ازم. فایل ها و کلیپ های مورد علاقمو حین کارای خونه گوش میدم مثل صحبت های دکتر الهی قمشه ای

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

من پسرم نزدیک 5سالشه.اشپزی خیلی دوس داره.ماجراجویی.کلا یه کم هیجانیه.نقشه گنج و لباس دزدان دریایی براش درست کردم با بالش قایق درست میکنیم میریم دنبال گنج و ماجرا.کاردستی با چوب بستنی و وسایل دورریز.

اهنگ.رقصیدن .ورزش . شعر و یوگا هم واسه خودم.گاهیم پسرم همراهی میکنه

من همین یه دونه ام!

واسه دل خودم تقریبا هیچکاری نمیکنم 

نهایت فیلم ببینم یا بیام گوشی 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….