2777
2789
عنوان

خانوما نظرتون راجب شغل ناخن کاری چیه؟میشه بیاین💅💅💅

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 31 پست
بله من هستم ولی ی مدته کار نمیکنم خیلی خسته کنندست ولی درکل خوبه اگه سفت و سخت کار کنی درامدش خوبه ز ...

میخوام سفت و سخت کار کنم چون واقعا به پول احتیاج دارم از طرفی ام شغلشو دوس دارم و براش ذوق دارم

نگرانیم بابت اینه بعد اینکه آموزشو یاد گرفتم کجا شروع به کار کنم؟آخه بلافاصله که خودم نمیتونم مستقل کار کنم و میدونم سالن دار ها افراد با تجربه رو میخوان تو این زمینه

میخوام سفت و سخت کار کنم چون واقعا به پول احتیاج دارم از طرفی ام شغلشو دوس دارم و براش ذوق دارم نگر ...

به نظرم حتما یاد بگیر اگر واقعا ذوقشو داری خیلی هم راحته سخت نیست یاد گرفتنش ولی خیلی خسته کنندست ولی درکل خوبه

ببین گلم شما برو کامل که یاد گرفتی از اقوام خودت شروع کن برای چن نفری بزن بعد میتونی تبلیغ کنی تو دیوار بزار یا استوری کن دوستات تبلیغ کنن واست مشتری میاد دیگه نگران نباش وقتی راه افتادی میری ی سالن ی میزو اجاره میکنی و اونجا کار میکنی البته باید جایی بری که معروف باشه و مشتریشون زیاد اینطوری خیلی کمکت میشه

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزدلم بنظرت از این دست مصنوعی ها هم بگیرم تمرین کنم خوبه؟

به نظر من مصنوعی نباشه بهتره مدل داشته باش همیشه خیلی خیلی بهتره بیشتر بهت کمک میشه

به نظر من مصنوعی نباشه بهتره مدل داشته باش همیشه خیلی خیلی بهتره بیشتر بهت کمک میشه

آهان

و یه سوال دیگه اینکه مثلا دستت ک راه بیوفته چقد وقت زمان میبره هر دوتا دست رو کاشت انجام بدی؟

آهان و یه سوال دیگه اینکه مثلا دستت ک راه بیوفته چقد وقت زمان میبره هر دوتا دست رو کاشت انجام بدی؟

ببین من خودم اولاش که تازه یاد گرفته بودم دوساعت تا سه ساعت دوتا دستو میزدم اولاش بعدش که راه افتادم حسابی نهایتا یکساعتو باید بزنی دیگه فول که شدی البته

۱۵سال ی جا سالن دارم تمام خدمات انحام میدم نمیتونم بگم ماهانه خالص از ناخن چ قدر ولی از ۸ صبح تا ۱۰ش ...

سلام ببخشید یه سوال

دوستم الان داره مدرک میکرو  میگیره 

بعد که دوره میکروش تموم شد ...فقط با مدرک میکرو میتونه سالن یا ارایشگاه اجاره کنه

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستی