2777
2789
عنوان

علت اینکه ۱۰روزه لکه بینی دارم چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19761 بازدید | 35 پست
تو عکس رنگی پزشک گفت هیچ گرفتگی در لوله ها نیستش مشکلی نداری ازمایشات همسرمم خوب بود اما خوب از نوع ...

منم دقیقا مجاورت تخمدان بود ولی تو عکس رنگی فهمیدن که کلا اون لولم از اول مسدود بوده و اصلا باز نبوده منم ۶ ماه میگذره از این ماه دکترم اجازه اقدام داده  من هیچ بچه ندارم بارداری اول هم کاملا ناخواسته بود 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

منم هم ساکشن شدم هم امپول متروکسات زدن 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا مجاورت تخمدان بود ولی تو عکس رنگی فهمیدن که کلا اون لولم از اول مسدود بوده و اصلا باز نبود ...

ای جانم پس همدردیم،برای من قلبش هم میزد این منو خیلی ازار میده😭برا من پزشک دومیم شک کرد و بتا دادم متوجه شد و دکتر سونو هم به زور پیداش کرد.راستی به شما هم دلیلشو نگفتن؟مجاورت تخمدان جزو نادرترینهای epهست حدودا ۵ درصد به پایینه

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
ای جانم پس همدردیم،برای من قلبش هم میزد این منو خیلی ازار میده😭برا من پزشک دومیم شک کرد و بتا دادم ...

من پریود نشدم خودم بتا دادم دیدم مثبته ولی پهلو درد داشتم سونو دادم چیزی دیده نشد و بعدش لکه بینی پیدا کردم و رفتم بیمارستان که یک هفته بستری بودن سونو کاپلرداپلر چندین بار شدم چیزی نبود گفتن سقطه کوتاژ شدم بعدش بتا نیومد پایین امپول زدن بهم که اومدو مرخص کردن 

والا من فک کنم همون لولم بسته بوده حتما همین بوده که نتونسته بره 

من پریود نشدم خودم بتا دادم دیدم مثبته ولی پهلو درد داشتم سونو دادم چیزی دیده نشد و بعدش لکه بینی پی ...

خدا به حق دل شکسته مون دلمونو شاد کنه سقط خیلی غمگینه و بدن هم خیلی اسیب میبینه خوب به خودت برس و خودتو تقویت کن گرمیجات بخور ان شالله به زودی دلت شاد می شه😍😍🤲🤲🤲

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
خدا به حق دل شکسته مون دلمونو شاد کنه سقط خیلی غمگینه و بدن هم خیلی اسیب میبینه خوب به خودت برس و خو ...

من تازه روحیمو به دست اوردم خارج رحمی از سقطط خیلی بدتره واقعا نمیدونم به شما دکتر چی گفت علتش رو 

من تازه روحیمو به دست اوردم خارج رحمی از سقطط خیلی بدتره واقعا نمیدونم به شما دکتر چی گفت علتش رو&nb ...

گفت تو سری اول بررسی نمیشه ممکنه برای هر کسی اتفاق بیفته اگه باز هم تکرار شد که من انقدر اصرار کردم که واقعا توان دوباره مقابله با همچین مساله تلخی رو ندارم برای من عکس رنگی نوشت برای همسرمم ازمایش که هردو مشکلی نبود و گفت ازمایشات تخصصی تر بمونه خدایی نکزده بازم رخ داد بعد.الانم هرماه کلی استرس دارم اما توکل بر خدا و جالبه دیگه باردار هم نمیشم😥.امیدم به خداست هرچی صلاحه ان شالله مقدر شه🤲

گفت تو سری اول بررسی نمیشه ممکنه برای هر کسی اتفاق بیفته اگه باز هم تکرار شد که من انقدر اصرار کردم ...

الان چند ماهه از اون قضیه و چند ماهه که اقدامی

الان چند ماهه از اون قضیه و چند ماهه که اقدامی

۳ سال گذشته و از همون زمان اقدامم،چند وقته متوجه شدم pcoشدم😥 

۳ سال گذشته و از همون زمان اقدامم،چند وقته متوجه شدم pcoشدم😥 

ای بابا باز خدا گل پسر شمارو حفظ کنه 

استرسو از خودت دور کن 

مطمئنن زمانی خودش میده بهمون درسته منم یه وقتایی ناامید میشم ولی میگم مگ میشه منم فراموش شده باشم اخ 

ای بابا باز خدا گل پسر شمارو حفظ کنه  استرسو از خودت دور کن  مطمئنن زمانی خودش میده بهمو ...

قربانت عزیزم خدا ان شالله دل تمام منتظران رو با اولاد سالم و صالح شاد کنه ،بله باید فقط سپرد به خدا ان شالله هرچی خیره😍🤲

قربانت عزیزم خدا ان شالله دل تمام منتظران رو با اولاد سالم و صالح شاد کنه ،بله باید فقط سپرد به خدا ...

سلام،شما بی بی چک نزدین ببینین مثبته؟من بی بی چک منفیه و ۷ روزه لکه بینی دارم.ممکنه خارج رحمی باشه؟

سلام،شما بی بی چک نزدین ببینین مثبته؟من بی بی چک منفیه و ۷ روزه لکه بینی دارم.ممکنه خارج رحمی باشه؟

سلام،نه اصلا شک نکردم چون درست سروقتم عادت شدم و مثل همیشه هم ۴ روز بود و تا چندین روز لک بینی داشتم فکر میکردم کیست یا عفونته اما ازمایش دادم و بتام نزدیک هزار بود.اگه لک بینی ات قطع نشد حتما حتما برو دکتر برات ازمایش بنویسه.در خارج رحمی بتا خیلی دیر و کم میره بالا

من نزدیکه هفت روزه که لکه بینی دارم با خونریزی خیلی کم،بی بی هم زدم منفی بود

پس حتما شنبه برو دکتر ببین چی میگه،ببین یه چیزی بهت بگم هرچیزی رو جدی بگیر من وقتی گفتم بخاطر لک بینی میخوام برم دکتر انقدر اطرافیانم مسخرم کردن که اخه ادم واسه یه لک بینی میره دکتر پیش میاد اما دکترم که جواب ازمایش و سونو رو دید کفت چند روز هم دیرتر میومدی معلوم نبود چه اتفاقی واست می افتاد.پس حتما پیگیر باش کلی دلیل میتونه داشته باشه اما بازم برو