2777
2789
عنوان

نو کردن قابلمه های کهنه و خط وخشی

414 بازدید | 27 پست

سلام دوستان ما تو کا  نو کردن قابلمه های دست دوم و کهنه و خط وخطشی هستیم

کسی خواست بهم بگه برای خانوم های نی نی سایتی ۲۰ درصد روی کل فاکتور تخفیف میدیم فقط کافیه بگید از نی نی سایت هستید

با بهترین مواد هم انجام میدیم استاتیک

قیمت؟

ما تا نابودی اسرائیل هیچ صلح و آتش بسی نداریم. لحظه لحظه زندگی مان را میجنگیم و دفاع میکنیم از پرچم ایران عزیز 🇮🇷🇮🇷🇮🇷اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبرم دم خونمون برام انجام میده تازه اشنا هم هست پول نمیگیره 😂😁🤣🤣😁😂🤣😁

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
خوب از چقدر شروع میشه

عزبزم فردا یه لیست قیمت میزارم تگت میکنم بعد ما نمایندگی نیستیم چون اصل کار رو خودمون انجام میدیم بدون واسطه قیمت ها خیلی پایین تره ولی دقیقش رو براتون میزارم