2777
2789
عنوان

جدایی از کسی که دوسش داشتین...

910 بازدید | 24 پست

بجها سلام....

الانکه دارم براتوت مینویسم یک ماهو اندی گذشته ازجداییمون...

خلاصه بگم که  تودوران اشنایی بودیمو ایشون زود اومدن خواستگاری و خونوادمم منفی بود جوابشون

قراربود یه شب بیان برای اشنایی اما پدرم بخاطر مخالفت داداشم کنسل کرد...

دقیقن همونروز یه بحث بدی بین منوداداشم اتفاق افتاد و خیلی حاللم بدبود اونروز...

توهمون اوضاع اقا ول کرد رفت و گفت رابطمون تمومه...

علتشم این بود که از مخالفت و اینکه بابام به نظر داداشم خیلی بها میداد، ناراحت شد...

ما خیلی باهم خوب بودیم خیلی پسر خوب و اقایی بودن...

خیلی تا الان روزای سختیو گذروندم...دلتنگیِ زیاد و حتی خشم...

خشم تاحدیکه ناخوداگاه سرهمه جیغو داد میکنم...

هرجام میرم حالوهوام عوض شه بدتر یادش میفتم ....

تا یک ماه اول هیچ خبری ازشون نبود ولی دوهفته ایه ک استوریامو گاها میبینن....

باتجربه ها بیاین بگین چیکارکنم ازین حال دربیام...

خیلی خیلی دلم ازش پره بخاطر گذاشتنورفتنش اونم تو اوج ناراحتی من....

سنمونم اگه میخواید بدونید خودم۲۰،ایشون۲۷

🌿سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش🌿

فقط میتونم بگم سخته

چون منم تو این شرایطم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

اگه واقعا دوستت داشت نمیرفت همین

ادم خواستشو ب دست میاره به هرقیمتی، امااز دست نمیده 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا من درکت میکنم خیلییی سخته خداییش منم چند سال با یکی بودم بعدش کات کردم نابود شدم افسرده شدم قرصای اعصاب میخوردم واقعا سخته ولی خب وقتی یکی رفته بازم میره اگه میتونی فراموشش کنی بهش برنگرد هیچوقت

دلیل مخالفت جدی باشه فقط ب حرف خانوادت گوش بده سن شما خیلی کمه برای ازدواج ....لازم نیست که حتما اتفاقی بیوفته کافیه با بعضیا یک ساعت بشینی متوجه می شی بدرد زندگی می خورن یا نه...حرف خانوادتو گوش بده...از احساس مهمتر خوشبختی ادمه ...با کسی باش بتونه خوشبختت کنه حسرت ب دل. نمونی 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
اگه واقعا دوستت داشت نمیرفت همین ادم خواستشو ب دست میاره به هرقیمتی، امااز دست نمیده 

خودمم همین فکرو میکنم...اما ادم دغل بازو درغگویی نبود اخه...

هیچ مشکلی نداشتیم.یکی ک بدباشه  ادم خیلی راحت تر میتونه خودشو توجیه کنه....

پسری که اینجوری جا بزنه ، روش نمیشه برای یه عمر زندگی حساب کنی ...

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

من الان متاهلمو تازه باردارشدم،ماه بعد میشه 1 سال ک باهمسرمم 

قبل اون با ی پسری بودم ک 1 سال دوست بودیم هی گفت میام خواستگاری،موندهمسرم اومد خواستگاری بهش گفتم بیا دیگه الان وقتشه ولی اومدنش الکی بود مامانشو با ی بهونه فرستاد جلو ک دیگه رفت و نیومد با هزارتا بهونه،اگه پای اون میموندم میباختم زندگیمو،الان خییییلی خوشبختم تو ی سال عروس شدم نی نی دار شدم 🙊زندگیتو بهش نباز ،راهو نشونش بده ک زودتر بره جلوشو نگیر 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
بنظر من مرد بوده که اولا اومده خاستگاریت دوما بعد از اینکه جواب منفی شنیده دیگه تو رو دنبال خودش نک ...

اخه خیلی زود اقدام به خواستگاری کرد....

هنوز ‌کلی جا داشتیم که باهم باشیم...همه چی چاره داره جز مرگ...خدقل نگفت باهم میمونیم تا راضیشون کنیم..😞

خودمم همین فکرو میکنم...اما ادم دغل بازو درغگویی نبود اخه... هیچ مشکلی نداشتیم.یکی ک بدباشه  ا ...

اون زمان رل من همین طوری بود پاک و معصوم 

گول مهربونی(الکیشو)نخور

پسری که اینجوری جا بزنه ، روش نمیشه برای یه عمر زندگی حساب کنی ...

خیلیا اینو بهم گفتن....ولی باز دلم پیششه...

ترکیبی  سه تاحسِ خشم و ناراحتی و دلتنگی