2777
2789
عنوان

انسداد مجاری اشک(عمل میل زدن)

1798 بازدید | 41 پست

واای مامانا من دارم دیونه میشم من بچه ام رو چشمش رو عمل کردم ولی هنوز قی داره دکترش گفته دوباره باید میل بزنه من نمیخوام دوباره اذیت بشه. شما تا حالا تجربه داشتین یا دیدین که بچه بالای یکسال با ماساژ خوب بشه تو رو خدا بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من هم خیلی شدید عفونت داشت و شش ماه یا بیشتر طول کشید.  ولی یکی دو هفته ممارست کردم تو ماساژ دادن.   خوب شد

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
با ماساژ خوب میشه و سنش بره بالا حوب میشه بستگی به خودت داره اگه دل شو داری هی قی کنه صبر کن و ماس ...

شما میدونین با ماساژ خوب میشه با اینکه سنش گذشته یعنی همچین موردی رو شما با چشمتون دیدین خوب بشه؟؟

شما میدونین با ماساژ خوب میشه با اینکه سنش گذشته یعنی همچین موردی رو شما با چشمتون دیدین خوب بشه؟؟

پسرم با ماساژ خوب شد

ولی پسر برادرم و بردن میل زدن و خیلی زود خوب شد

دوتا شو با چشم خودم دیدم 

اگه اذیت نمیشی و پول ش خیلی زیاد نیست من جات باشم بازم میل میزنم 

من اون برهه از زمان پول نداشتم مجبور شدم با ماساژ اوکی کنم 

ولی من جات باشم میل میزنم تو کلینیک خوب 

پسر من مجرای اشکیش بسته بود، یک سالو خورده ایش بود بردیم عمل، دوتا چشمش هم بود،وقتی چهار سالش شد یه روز داشت چشمش رو می‌مالید دیدم یه چیزی ریزی از مجرای اشکیش اومد بیرون بعدش فهمیدم درش نیاوردن 

پسرتون دقیقا بگین عفونت داشت یا مجاریش بسته بود ؟؟دکتر بردینش؟

بسته بود دیگه. دکتر گفت باید عمل شه ولی با ماساژ خوبش کردم

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.