2777
2789
عنوان

انسداد مجاری اشک(عمل میل زدن)

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 41 پست

دختر من مجرای اشکی نیمه باز بود،الان سه سالشه ،دکتر گفت دیگه دیره واسه واسه میل زدن و باید عمل بشه ،من منتظرم یکم سنش بره بالاتر تا ببرم واسه عمل

اگه دوست داشتین یه صلوات مهمونم کنین دوستان😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم

مجاری اشکش بستع بود جندتا دکتر گفتن باید میل بزنیم قبول نکردم 

بردم چشم پزشکی فارابی تهران چندتا قطره ریخت پنبه گذاشت گوشه چشمش محکم فشار داد با اینکه خیلی گریه کرد ولی دستش طلا با همون خوب شد دیگه اشک نیومد از چشمش

دخترم مجاری اشکش بستع بود جندتا دکتر گفتن باید میل بزنیم قبول نکردم  بردم چشم پزشکی فارابی ته ...

میشه اسم قطره شو بگین؟؟یا اگه نمیدونین برای من بپرسین پیداکنین اسمشو خیلی خیلی ممنون تون میشم خواهش میکنم🙏🙏

من واقعا از نظر روحیه خرابم 😟 خواهش میکنم اسمش رو برا من پیدا کنین

میفهمم حالتو پدرم دراومد انقد دکتر بردم تا یکی گفت نمیخواد میل بزنین خوب میشه ولی واقعا شرمنده اسمش یادم نیست چون دکتر خاصی اونجا نمیشناختم یکی گفت فارابی دکتراش خوبه منم بردم فقط یادمه یکیش سن بالاتر بود  چندتا جوون تر دور و برش بودن کلا قسمت اطفال بود پیش چندتا دکتر دیگه فرستاد واسه ضعیفی و تنبلی و انحراف و اینا هم معاینه کردن