2777
2789
عنوان

شوهرم هولم داد و ازخونه بیرونم کرد 💔😔 درومحکم حیاطو محکم زد به هم

| مشاهده متن کامل بحث + 10063 بازدید | 116 پست
دقیقا نظرم همینه سرکار نره بشینه خونه از شوهرش خرجی بگیره شوهرش ساعت ۱ ظهر میاد خونه استاتر ۷ بعدظهر ...

اره والا خیلی ستمه... مرد پرو میشه هوا برش میداره. این از مرد هم بیشتر مایه میزاره... من والا همش جلو کولر میخورم میخوابم کارتای حقوق شوهرمم دستمه احترامم هم بیشتره... چیزی هم بگه میکشمش همیشه باید از مرد طلبکار باشی وگرنه اون پرو میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هرکی میومد دعوا میشه چ فامیل من چ خودش 

کلا از ادمهایی که مهمون بیاد خوش نداره فکر میکنه پولاش تموم میشه و جوش پولعا و خرجا دیوونش میکنه

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
ببین من الآن پنج ساله دارم باشوهرم میسازم،هردفعه لایه تلفن خودش برگشتم دوبارآخررو کلاخودم برگشتم،این ...

خب عزیزم بی سیاستی کردی. ببین اصلا نباید جواب زنگ یا پیام مردو بدی.... تا زمانی که خودش خسته بشه و با شیرینی بیاد خونه پدرت التماس...باید نازتو بکشه و با احترام ببرتت. از خودت و بابات معذرت بخواد و با منت کشی تو رو ببره

باید همین الان که وقتشه میخو بکوبونی

بگو از صبح تاشب سرکارم حق ندارم مهمون دعوت کنم

اونم میگع نرو

باکمال میل دیگه نرو

مگه یه زن چقد جون داره که دوازده ساعت کارکنه داغون میشی دو روز دیگه بنده خدا

اینم مردی نیست پشتت دراد میگه میخواستی نری

از اول ناقص بودی

به خودت رحم کن در اولین مرحله یا کارو عوض کن یا بذار کنار

بذار خودش کار دوم پیدا کنه دوشیفت بره سرکار 

وقتی خسته نمیشه زبونش دراز میشه و دنبال حرف و دعوا

اره والا خیلی ستمه... مرد پرو میشه هوا برش میداره. این از مرد هم بیشتر مایه میزاره... من والا همش جل ...

بعضی از دخترا ساده هستن میخوان تو چشم شوهرشون برن بالا میگن کار می‌کنیم کمک خرجت در صورتی که دارن اشتباه میکنن مرد از سرکار میاد دوست داره زنشو ببینه بوی غذا از خونه بیاد سفره آماده باشه 

تعجب کردم اگه پول مرده نمیرسه چرا کار دوم نداره این تازه ساعت ۱ ظهر میاد خونه شوهر من شیفت ۱۵ ساعت سرکاری شغل دوم سومشم داره 

.
کلا از ادمهایی که مهمون بیاد خوش نداره فکر میکنه پولاش تموم میشه و جوش پولعا و خرجا دیوونش میکنه

ن واس پول نیس دیشب هندونه بادوم،پرتقال نوشابه انبه خوراکی برا بچه ها خرید فقط حرفای بدی میزنه و غرور منو میشکونه ، کسی میاد ی چیزی میگه با من دعوا میکنه عموی خودش مجرده میاوردش خونه بعدم منو میزد که چرا آب دادی دستش و بهش لبخند زدی و ....مهمون بلاخره

اینم درسته ...حالا ببینیم چی پیش،میاد خدابزرگه 

اره خوب فکر کن

کارخوبی کردی به بابات نگفتی

سعی کن خودت حل کنی

ولی سعی نکن فکر کنه داری با التماس میشینی خیلیم دلت میخواد چه شوعر گل و بلبلی داره

نه زنگ نه پیام

بذار خودش بیاد

وقتی اومد بگومن حرف دارم باید خرفامو بشنوی

تو غرورمو خورد کردی

یا مثل ادم زندگی کن یا برو

من کار نمیکنم وظیفته بیاری خونه همه چی

از زیر بوته که در نیومدم مهمون دارم باید با روی باز پذیرایی کنی تا فکر نکنن گشنه گدایی بخاطر یع لقمع نون

پذیرایی در حدتوان ولی باروی باز

به مهمون بر میخوره

اخلاقتو عوض کن ادم باش منم عاشقانه پاتم

مامان ک مهمون نیس...بعدم بچه ها سرصدا داشتن تو خونه گفتم چند دقیقه ریلکس کنم حالم خوبشه 

ساعت کاری و نوع کارت زیاد و سنگینه اگه میتونی کارت رو عوض کن.خودت رو داغون نکن اول جوونی اونم برای شوهری که قدر نمی دونه.

مشکل اصلیت با شوهرت چیه  مهمونی و اینا همش بهونست  ببین چشه که اینطوری باهات رفتار میکنه

نمیدونم چشه یا جدایی یا بیاد مشاوره ،،، کلا عقده ایی بی فرهنگع باباشم اینجوریه