دیشب خانوادم خودمو و عمه مو بچه هاش و مامان بزرگم اومدن خونه ما ...خیلی خسته بودم ۱۳ ساعت سر کار بودم ۶ صب تا۷شب اومدم شام درست کردم مهمونامم اومدن ۷ونیم ،شوهرم هعی با بچه های عمم و داداشمم که کوچیکن دعوا میکردسرصدانکنن و میگفت حساسم بصدای بچه بعد گفتم ی قلیون بذاریم گفت گوه نخور بهم بلند بعدم که متتظر بودن غذا دم بشه سرگیجه داشتم توحیاط رفتم درازکشیدم به خانوادم میگه دنبال ترحمه و لوسه و میخواد بگه ناراحته و رفت که میوه بخره اومدتوحیاط گفت برو تو میمون خوبه فامیلای خودتن اگه خانواده من بودن میدونستم چیکارت کنم ...بابامم اومد از موتور سازی ، اومدم تو سفره رو اومدم پهن کردم وشام خوردیم و جمع کردم محل نمیداد بعدم گفت برو با خانوادت گفتم اینجا خونمه لباسام و مسواک لازم دارم میخوام بخوابم خستم ، ظرفا رو شست مامانم همه دستام چسبیده به دستگاه زخمه همه انگشتام بعدم بهش میگفت نشور خوده عنترش میشوره ،رفتن مهمونا، کلی دعوا کرد و فحش داد گلموفشار داد جاشو پهن کرد و رفت توگوشیش منم گفتم قراره اینجوری کنی میرم گفت برو آماده شدم بابام برد عمه و مامانم با ماشین ...اومد دنبال موتورش توحیاط ما بود منم آماده شدم باهاش اومدم ، بابام بیرون منتظرم بود هلم داد تو حیاط گفت دیگه نیااا کیلیدا رو بده ازت جدا میشم فردا اقدام میکنیم برا طلاق منم هولم داد توکوچه درو زد بهم محکم 💔
کس دیگه رو مبخاد......من براش ارزشی ندارم انگار ،دیشب فهمیدم ،گفتم چرا یه حالی داری حرفاتو بگو ،درد ...
بهتر، بره به درک. توام بگو منم یکی دیگه رو دوست دارم. حیف عشقت نیست به پای یه بیشعوری مثل شوهرت بریزی؟؟؟
خانوما اینقدر حقیر نباشید.
بگو نمیخواد خونه رو تحویل بدی، من همینجا میمونم، توام برو درخواست طلاق بده جدا شیم. سر ماه هم مهریتو بگیر زندگیتو کن
آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با بابام موتورشو برداشت از حیاط رفتیم خونشون خوابیدیم
💔
من ک قرص خوردم.. دیدم حالم بد شد گفتم میرم بیمارستان.. اونم اومد کلیدو کارتمو گرفت. گوشیمو ب زور نگه داشتم و فرار کردم. اسنپ گرفتم و با ۵۰تومنی ک نذرم کرده بودن و اون ورنداشته بود، پول تاکسیو حساب کردم. رفتم ببمارستان ولی چون نخواستم اسمم ثبت بشه تو پرونده زدم بیرون. تو راه ب ۱۲۳زنگ زدم. اونام ی مشاور فرستادن، صحبت کردیم و حدا شدیم از هم. چند ساعت پشت در خونه تو خاک و کثافت خوابیدم از بس حالم خراب بود.. شب بهشون زنگ زدم اومدن دنبالم. تشویقم کردن برگردم و خداروشکر درو برام باز کرد..
اونا حداقلش اینه تنهات نمیذارن
💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
بنظرتون اقدام میکنه براجدایی یا میاد دنبالم بیادم راحت برنمیگرذم
ابلهی اگه برگردی. یک کلام. بای
آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
مامان ک مهمون نیس...بعدم بچه ها سرصدا داشتن تو خونه گفتم چند دقیقه ریلکس کنم حالم خوبشه
ببین همش تقصیر خودته . بخدا من اگر الان که شاغل نیستم کوچیک ترین بی احترامی کنه میکشمش چه برسه شاغل باشم.. وقتی تو جمع بهت توهین کرد و سکوت کردی اون ظالم تر شد .مظلوم نباش همونجا میرفتی به بابات میگفتی. اصلا آبروشو تو مهمونی می بردی... وقتی گفت کلیدای خونمو بده نباید میدادی دستش... باید کیلدو پرت میکردی تو صورتش میگفتی بیا گمشو لنگ خونت نیستم.... خیلی ضعیف بودی جلوش خیلی بی اعتماد به نفس و ساکت بودی جلوش.. منم جای شوهرت بودم هار میشدم مطمینم کارت حقوقتم دادی شوهرت
بهتر، بره به درک. توام بگو منم یکی دیگه رو دوست دارم. حیف عشقت نیست به پای یه بیشعوری مثل شوهرت بریز ...
مشکل اینجاست که اصلا مشکلی نداشتیم، الان تو شوک هستم ، حیف جوونیم ....حیف زندگیم، مگه با پول میشه قلب شکسته رو ترمیم کرد😭 دیشب چمدون اوردم لوازممو جمع کنم خیلی راحت گفت فردا جمع کن ، انگار خیلی وقته منو نمیخواسته مثل کبک سرمو تو برف کرده بودم