2777
2789
عنوان

شوهرم هولم داد و ازخونه بیرونم کرد 💔😔 درومحکم حیاطو محکم زد به هم

| مشاهده متن کامل بحث + 10065 بازدید | 116 پست
اون اول جلو همه گفت گوه نخور رفتم یکم جو عوض شه ... رنگ مادر بزرگم عوض شد 

چرا جوابشو نمیدادی تا خانوادتت بفهمن چه حیوونیه مبگفتی باشه تو بخور من اگه بابام پشتم بود حرف نمیخوردم 

آدما به اندازه ی کمبودهاشون دیگران را آزار میدن ....🍬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون اول جلو همه گفت گوه نخور رفتم یکم جو عوض شه ... رنگ مادر بزرگم عوض شد 

خیلی بد کاری کرد واقعا

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
بنظرتون اقدام میکنه براجدایی یا میاد دنبالم بیادم راحت برنمیگرذم

میاد دنبالت. فقط به هیچ وجه بهش زنگ یا اس نده..... بزار خودش تماس بگیره... اگر تماس نگرفت به پدرت بگو بهش زنگ بزنه بگه با خانوادش بیاد تکلیف تو رو روشن کنه... اگه به حرف باباتم گوش نکرد و نیمد مهریه اجرا بزارید حسابشو برس. اما اگر پاشد اومد ازش تعهد میگیری و شرط میزاری برا برگشتت. که دیگه فحش نده بی احترامی نکنه. سرکارم به نظرم نرو بزار خودش جونش دربیاد خرج زتدگیو بده تا قدرتو بدونه

من ۶ تا ۷ اون ۵ صب تا ۱ ظهر چون برقا میره صبح زودمیرن

ساعت کاریت خیلی زیاده دیگه جونی واست نمیمونه بیای مهمانداری بکنی شوهرت خیلی نمک نشناسه خونه بابات بمون 

جات بودم مهریه مینداختم اجرا بعد بیاد طلاق بده 

.

استارتر تاادبش نکردی،برنگرد،ززارچندباربیاددنبالت،چندتا بزرگ تربیاره

بعد هم اگه قصدت طلاق،ایکاش همون لحظه که ازخونه بیرونت کرد،زنگ می‌زدی پلیس،خیلی به دردت میخورد

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
۱۲ساعت در روز کار میکنی اونوقت اون ۵_۶ساعت النگوهاش نشکنه ذلیل شده

اره شب بازم میام شام میذارم برا فردا ناهارمون و شام باهاش حرف میزنم میوه شربت جارو پهن میکنم ... اخلاقم خوبه

استارتر تاادبش نکردی،برنگرد،ززارچندباربیاددنبالت،چندتا بزرگ تربیاره بعد هم اگه قصدت طلاق،ایکاش همون ...

دیگع گفتم بابام جوش نزنه رفتم خوب وخوش گفتم خونه شمام بخوابم

میاد دنبالت. فقط به هیچ وجه بهش زنگ یا اس نده..... بزار خودش تماس بگیره... اگر تماس نگرفت به پدرت بگ ...

دقیقا نظرم همینه سرکار نره بشینه خونه از شوهرش خرجی بگیره شوهرش ساعت ۱ ظهر میاد خونه استاتر ۷ بعدظهر 

.
دیگع گفتم بابام جوش نزنه رفتم خوب وخوش گفتم خونه شمام بخوابم

ببین من الآن پنج ساله دارم باشوهرم میسازم،هردفعه لایه تلفن خودش برگشتم دوبارآخررو کلاخودم برگشتم،ایندفعه رو به بابام گفت دوروزه دیگه نیاریش ها!!!!ولی من دیگه قصدجدی برای طلاق دارم،تودهنی بدی بهم زدبااون حرفش

نمی‌گم توهم حتما طلاق بگیر،ولی بزارچندبار منتت رو بکشه،مطمئن باش خانوادتم دوست دارن عزت نفسشون حفظ بشه

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
ببین من الآن پنج ساله دارم باشوهرم میسازم،هردفعه لایه تلفن خودش برگشتم دوبارآخررو کلاخودم برگشتم،این ...

اره منم کلی تعریف کرده بودم ازش ، دفعه اول بود مامان بزرگم وعمم اومدن خونمون بهم پول کادو داد گفت خداروشکرررر خونه نوه مو دیدم دعا میکرد خوشحال بود نمیخئاستم اینحورش شه 

ک

اره شب بازم میام شام میذارم برا فردا ناهارمون و شام باهاش حرف میزنم میوه شربت جارو پهن میکنم ... اخل ...

خب همینه پرو شده. باید مثل خودش شبیه سگ بشی..... ببین خودت بیمه بریز و سرکار نرو... کارت سخته گلم نرو... به بابات بگو که باهات چیکارکرده ... همون موقع که بیرونت کرد باید زنگ میزدی 110 صورتجلسه کنه و از همسایه ها شاهد میگرفتی....برات مدرک میشد....بعدشم اینکه کاش کلید خونه رو بهش میدادی تا فکرنکنه تو بی کس و کاری و جایی بجز خونه اون نداری. اون الان تو دلش قند اب شده. باید کلیدو قشنگ پرت میکردی مستقیم تو صورتش . و میگفتی میرم خونه بابام. بی کس و کار نیستم . تو بمون و خونت