2777
2789

سلام اگه بغهمین جاریتون یه زمان قبل شما ، میخواسته برا شوهرتون دختر خالشو بگیره و سعی در راضی کردنش داشته همش عکساشو و عکس غذاهاشو نشون میداده چه حسی نسبت به جاریتون بهتون دست میده؟

من جاریم میخواسته اینکارو کنه و همش به شوهرم میگفته زود باش دیگه خواستگار داره ، حتی یه بار با کلک میکشونه خونشون تا دختر خالشو ببینه ،و میگفته اون خیلی تو رو دوست داره  و شوهرم گفته قصد ازدواج ندارم ،

الان از جاریم نفرت دارم به غیر این خیلی حسودی منو می‌کنه و تابلوعه که چشم دیدن منو نداره ،منم ازش بدم میاد 

طبیعیه؟

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارای گذشترو به الانت نکش.اون موقع شما نبودی که خواسته دختر خالشو بده به شوهرت لطفا مهربون باش ...

همش میگم نکنه شوهرم تو دلش بگه کاش اونو می‌گرفتم ، اخه اون بچه داره من با کلی خرج کردن هنوز ندارم

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟

نه گلم ببخشیدا ولی مشکل از خودته خب اون موقع شوهرت مجرد بوده جاریتم اونو پیشنهاد داده به شما ربطی نداره دیگه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.