2777
2789
عنوان

جاری برا شوهرم دختر خالشو میخواسته بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 31 پست
جلوش عادی رفتارکن باشوهرتم هستی دلبری کن ببینه رابطتون عالیه

وقتی اونو میبینم خود به خود با شوهرم بد رفتاری میکنم 🙁🙁🙁انرژی منفی داره اصلا

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟
همش میگم نکنه شوهرم تو دلش بگه کاش اونو می‌گرفتم ، اخه اون بچه داره من با کلی خرج کردن هنوز ندارم

نه اینطوری نگو ایشاله توهم خدا بهت زودتر بچه مبده  .هیچوقت خودتو مقایسه نکن باکسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

من جاری بزرگم دوست داشت  برادرزاده اش زن همسرم بشه حتی دختره هم دوست داشت و تلاشهایی هم کردن ولی همسرم دوست نداشت 

ولی من حس خاصی تو این مورد به جاریم ندارم ولی دوست ندارم جایی که دختره هست برم البته بیشتر به خاطر دختره چون بعد اینکه ما عقد کردیم ایشون دوسری عقد کرد و جدا شد  از این نظر براش ناراحتم و ارزوی خوشبختی براش دارم و دوست ندارم جلوی چشماش باشم و ناراحت بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نه گلم ببخشیدا ولی مشکل از خودته خب اون موقع شوهرت مجرد بوده جاریتم اونو پیشنهاد داده به شما ربطی ند ...

اینجور میگم ولی باز جاریمو تصور میکنم با رفتارای چندشش میخواسته مخ شوهرمو بزنه اعصابم خورد میشه

خب اونموقع که هنوز شما نبودی

بعدم یه پسر مجرد  اگه خوب باشه و شرایط خوبی داشته باشه، صد نفر واسش دختر پیدا میکنن، این چیزا طبیعیه، حالا جاریتونم دختر خالشو معرفی کرده

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
سلام من جاری بزرگم دوست داشت  برادرزاده اش زن همسرم بشه حتی دختره هم دوست داشت و تلاشهایی هم ک ...

برامن یکی دوتا نیستن که .حتی دختر خاله شوهرمم (چون شوهرم بعد فوت مادرش زیاد میرفت خونه خاله اش)فکر میکنه شوهرم خاطر خاشه و بعد یه مدت خاله شوهرم میره تو جمع میگه دخترم خواستکار داره اگه میخواید زودتر بیاید که باز شوهرم میگه من قصد ازدواج ندارم ،اونو کجایه دلم بزارم😐

فک کن توهم میزده این عاشقشه یه جا گفته بود خواهراش نزاشتن منو بگیره وگرنه خودش میخواست منو

خب تو مجردی بهش معرفی کرده چه مشکلی داره؟

چون میخواسته دختر خالش بیاد و جفتشون جور شه ،باشوهرم زیاد صمیمی بود و نقشه هاش براب شد ،

تصور اینکه با رفتارای چندشش می‌خواسته مخ شوهرمو بزنه بدم میاد

خب اونموقع که هنوز شما نبودی بعدم یه پسر مجرد  اگه خوب باشه و شرایط خوبی داشته باشه، صد نفر وا ...

کلا چشم دیدن منو هم نداره ،صد بار به شوهرم گفته زن زلیل

چون میخواسته دختر خالش بیاد و جفتشون جور شه ،باشوهرم زیاد صمیمی بود و نقشه هاش براب شد ، تصور اینکه ...

عزیزم به پسر مجرد آدم معرفی می کنن. درسته الان دوس داری شوهرت رو و حساس شدی. ولی مشکلی نداشته کارش. خوب می خواسته یکی بیاد باهاش جور باشه. مگه خودتون عروس گرفتنی به این چیزا دقت نمی کنید؟ به نظرم مشکلی نداره حساس نشو. پییشنهاد دادن همسرت هم نپسندیده و شما رو پسندیده.

برامن یکی دوتا نیستن که .حتی دختر خاله شوهرمم (چون شوهرم بعد فوت مادرش زیاد میرفت خونه خاله اش)فکر م ...

عزیزم میفهمم چی میگی 

برای منم همینه و حس خوبی اصلا نداره و چیزی که ارومم میکنه اینه که مهم اینه الحمدلله الان اون اقا همسرمنه و من انتخابش بودم 

سعی کن بهشون فکر نکنی و تا میتونی باهاشون رودر رو نشی

خب اون دیگه از حسادتشه

بهش بگو تا کور شود هر آنکه نتواند دید

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

واای جاری بزرگم  یه سری خونمون مهمون بودن خواهرشوهرمم بود سر یه مسئله ای با همسرش دعواشون شد تا حدی بود که همسرم رفت وسطشون نشست تایه وقت کار به کتک کاری نرسه وسط دعوا هی میگفت از علی یاد بگیر به خانمش چه قدر احترام میذاره یا به خاطرش چیکار میکنه😓

بعد اون جریان ما رفتیم خونشون انقدر بی احترامی بهمون شد که دیگه نرفتیم خونشون😔

دوست نداشتم رابطمون خراب شه ولی به خاطر حسادتها و مقایسه کردناش باعث شد رابطمون خراب شه و همه هم متوجه رفتارهای بدش شدن

واای جاری بزرگم  یه سری خونمون مهمون بودن خواهرشوهرمم بود سر یه مسئله ای با همسرش دعواشون شد تا ...

ماهم رفت و آمد هامونو خیلی کم کردیم البته خونشون دوره ، ولی میبینمش باز اعصابم از دست کاراش خورد میشه همش با شوهرم میخواد گرم بگیره که من دوست ندارم ، 

نامزدیم که زیاد میدیدمش امتحانشو پس داده که چقدر حسادت داره نسبت به منو شوهرم،

یه سری به شوهرم میگفت زنت تو رو دوست نداره 😐

ماهم رفت و آمد هامونو خیلی کم کردیم البته خونشون دوره ، ولی میبینمش باز اعصابم از دست کاراش خورد میش ...

ما هم تو دو تا شهر جدا زندگی میکنیم

چون اختلاف سنیمون زیاده و از همسرمم بزرگتره رفتارش با همسرم طوری نیست که منو حساس کنه ولی درکل روی رابطه من و همسرم و رابطه من با خانواده شوهرم حساسه 

حتی چند باری هم تلاش کرد رابطه بین منو خانواده همسرم رو خراب کنه مخصوصا اون اوایل عقدمون😒

باور میکنی عروسی من سال ۹۴ بود دخترش سال ۹۸ عروسی کرد مدل مو و ارایشش مثل من بود وقتی دخترش رو دیدم تعجب کردم😐