2777
2789

گفت میخواد خونشو بفروشه مغازه ۲۵۰ متری بزنه من گفتم اینکارو نکن شاید بابام قبول نکنه خودمم از مستاجری میترسم یه مغازه کوچکتر بزن ..

من از رفتن  حرف نزدم ولی اون این حرفارو بهم زد 

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بهش گفتی دوسش نداری؟

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

پست اول پاک نمیشه 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

یه مترجم بیاد اینو ترجمه کنه

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.
منم از اینکه بهم گفت آگهی بزن تو دیوار خیلی بهم بر خورد 

چرا پست اول گذاشتی؟

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

الان مامانم میگه تو زیادی گندش کردی حیفه وقتی این همه دوست دارین همو ..بعدشم زنگ زد گفت خواستم حالتو بپرسم منم سرد جواب دادم گفتم فکر کردم چیز مهنی میخوای بگی خدافظی کرد دیگه نه زنگ زد نه پیام داد به نظرتون من زیاده روی کردم؟

😑 من ادم صبوری نیستم به جای تاپیک به هیکل طرف ..... میزدم😑😑😑😑😑😑😑😑میگفتم برو دیوار اگهی کن م ...

جوابشو دادم همون موقع گفتم برو همسرتو خوشبخت کن منم نموندم که آگهی بزنم لیاقتمم خیلی بیشتر از این حرفاس