2777
2789
عنوان

بارداری دوقلویی بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 42 پست
خوبه من 4هزاره   بعد یک روز از موعدم

دوقلویی عزیزم؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

عه چه زود برات سونو نوشت  منم ۵هفته رفتم دکتر گفت برو دو هفته دیگه بیا  نکته ای چیزی بهت ...

نه چیزی نگفت فقط گفت 8 هفته بیا برا تشکیل قلب 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم ربطی داشته باشه من مادرم دو قلو باردار بود تا دو ماه نه مشخص بود نه علاعم داشت تازه  ت ...

برای مادرت حمد میخونم برای بچه تودلم دعا کن  اولین بارداریم خیلی استرس دارم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

نه هنوز سونو ندادم 

سالم باشه

نه چیزی نگفت فقط گفت 8 هفته بیا برا تشکیل قلب 

به من گفت نزدیکی نباشه یا خیلی ملایم 

پیاده روی نکن 

هرچی خواستی بخور به جز جیگر و زرشک و زعفرون 

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀
برای مادرت حمد میخونم برای بچه تودلم دعا کن  اولین بارداریم خیلی استرس دارم

ممنون عزیزم خدا عزیز ها تو برات حفظ کنه حتما دعا میکنم برای بچه منم دعا کن وزنش کمه دکترم گفته امکان داره خونرسانی بهش انجام نمیشه😞

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ممنون عزیزم خدا عزیز ها تو برات حفظ کنه حتما دعا میکنم برای بچه منم دعا کن وزنش کمه دکترم گفته امکان ...

ایت الکرسی هم برای بچت میخونم   بخدا توکل کن   خدا خیلی بزرگه

به من گفت نزدیکی نباشه یا خیلی ملایم  پیاده روی نکن  هرچی خواستی بخور به جز جیگر و زرشک ...

من ویارم خیلی بده همش حالت تهوع وسرگیجه بخدا خواهر شوهرم وجاریم میان  خونمو تمیز  میکنن وغذا میپزن   دوتا دختر دارم ولی اصلا اینجوری نبودم فقط با این بچم خیلی   حالم بده

به من گفت نزدیکی نباشه یا خیلی ملایم  پیاده روی نکن  هرچی خواستی بخور به جز جیگر و زرشک ...

اصلا نزدیکینمیکنم من  حال ندارم پیش شوهرم بخوابم چه برسه  به نزدیکی. 

من ویارم خیلی بده همش حالت تهوع وسرگیجه بخدا خواهر شوهرم وجاریم میان  خونمو تمیز  میکنن وغ ...

ای جان میدونم خیلی سخته. من یه لحظه کمرم درد میگیره از زمین و زمان شاکی میشم ولی دیگه مادر شدن همینه...خدا انشالله بهت سلامتی بده عزیزم

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀
ای جان میدونم خیلی سخته. من یه لحظه کمرم درد میگیره از زمین و زمان شاکی میشم ولی دیگه مادر شدن ...

مرسی عزیزم انشالله آمین ممنون عزیزمی