2777
2789
عنوان

بارداری دوقلویی بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 42 پست
عه یه خانمم توی هفته 5 شکمش بزرگ شده بود 2قلو داشت انشاالله هرچی ک به صلاحت هست من ک عاشق 2قلو هست ...

من از پسش بر نمیام 😔

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
اها من کرونا گرفتم تازه فهمیدم خیلیی ببخشید خیلی زیاد اسهال دارم بنظرت تاثیر بدی رو جنین نمیزاره

نه فقط مایعات خوب بخور

گرمی ضررداره واسه جنین نخور 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط مایعات خوب بخور گرمی ضررداره واسه جنین نخور 

اب گرم هم نخورم؟ اب سیب خوبه؟ سیب زمینی اپز و کته خوبه ؟

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
من از پسش بر نمیام 😔

وای من هرکاری کردم ک 2قلو بشه ولی یه قلو هم نشد😢

مطمن باش اگه خدا بهت لطف کرده و 2قلو داده تواناییش هم بهت میده🥰

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
من شکمم بزرگ شده پنج هفتمه یعنی دوقلو هست؟

فکر نکنم ربطی داشته باشه من مادرم دو قلو باردار بود تا دو ماه نه مشخص بود نه علاعم داشت تازه  تو  سنو ان تی مشخص شد ۲ قلو هست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دوقلو نیستن

من حدودا یک هفته بعدش ۱۳۵۰ بود نظرت چیه؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

فقط سونو دادم 5 هفتم بود الان 8 هفتمه باید دوباره سونو بدم برا تشکل قلب چرا خطره

عه چه زود برات سونو نوشت 

منم ۵هفته رفتم دکتر گفت برو دو هفته دیگه بیا 

نکته ای چیزی بهت نگفت؟ 

والا من واسه بتا زیاد اطلاعات ندارم 

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀