2777
2789
عنوان

پرپشت شدن ابرو با وازلین

27150 بازدید | 38 پست

زن عموم اول ابروهاش پرپشت بوده بعد برداشته بود خیلی نازک بود حدود ۱۰ سال بعد که ابروی پهن مد شد طبق گفته ی خودش هر شب وازلین زده به ابروهاش

ولی من از اول ابروهام کم پشت بودن یه بسته وازلین و مرتب زدم به ابروهام الان یه بسته دیگه خریدم تنها تاثیری که داشته این بوده که حس میکنم موهارو یکم سیاه تر کرده فقط

به نظرتون چرا به ابروهای من تاثیری نداشته؟؟

والا اینم شانسیه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وازلین مشتقات نفتیه هیچ فایده ای نداره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

منم ابروهام کمه کلا تاثیر خاصی نداره وازلین .باید از اول باشه که الان تقویت بشه.

من فقط رنگ مشکی میزارم کمی ابروهام خودشو نشون میدن

ماکوچیکا...خدامون بزرگه

من به مژه هام میزنم. گاهی چشمم و اذیت میکنه. ولی برا مژه خوبه. پرپشت میکنه. شنیدم روغن کرچک هم دراز و پرپشت میکنه

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔

منم ابروهام کم پشته 

شش ماه ابروهامو برنداشتم 

روزی دو بار وازلین میزدم 

دو بارم روغن کرچک و بادوم تلخ 

اما هیچ تاثیری نداره 

چون ما کلا ابرو نداشتیم 

اونایی که از قبل ابرو داشتن و حالا به هر دلیلی ابروهاشون نازک شده خوبه واسشون اما واسه ما تاثیر نداره

[QUOTE=195338416]من به مژه هام میزنم. گاهی چشمم و اذیت میکنه. ولی برا مژه خوبه. پرپشت میکنه. شنیدم روغن کرچک هم دراز ...[/QUOT

من یه قوطی روغن کرچک هم تموم کردم چرا تاثیری نداره نمیدونم😭

منم ابروهام کم پشته  شش ماه ابروهامو برنداشتم  روزی دو بار وازلین میزدم  دو بارم ر ...

من انقد ابرو دارم. انگار دو تیکه موکت چسبوندی

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔