2777
2789

دوستان کدوم مدل خوبه ممنونتونم

تعداد رای : 15
نظرسنجی
A21
4
26%
A32
11
73%
A11
0
0%
A12
0
0%
زگیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس یکی حد شناس👌

من هواوی خریدم. قیمتش خییلی مناسبه و کیفیتش عالی. سه ساله استفاده میکنم. مدام صبح و شب. هیچی نمیشه. تا حالا نشده یه چیزی یا امکاناتی پیدا بشه که توش نباشه. داغ هم نمیکنه.نه هنگ نه چیزی. کیفیت عکس عالییی. والا گوشی خوبی بود خریدم. 

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باتریش ضعیفه زود شارژ خالی میکنه،دوربینش کیفیت زیادی نداره، وازهمه مهم تر وقتی میزاریش روی زمین میخو ...

دمت گرم مرسی که گفتی 

زگیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس یکی حد شناس👌

برای دریافت شارژ رایگان کافیه شمارتون رو در  لینک زیر وارد کنید و رای را ثبت کنید تا بعد از حدود ۲۴ ساعت در صورت کامل شدن رای ها برای هر نفر ۲۰۰۰۰ تومان شارژ به طور خودکار واریز می شود.🤑

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=750388