2777
2789
عنوان

سینه هام خیلی بزرگن

| مشاهده متن کامل بحث + 7857 بازدید | 57 پست
یکمشو به من بده کسی نمیدونه چجور سینه بزرگ شه

سینه کوچیک بهتره.هر لباسی که دوس داری راحت میپوشی.توی جمع راحت و بدون اینکه معذب یا مراقب باشی حاضر میشی.من بخصوص تو جمعی که آقایون باشن کلا دوس ندارم باشم چون هر طوری خودمو پوشوندم حرف وحدیث شنیدم

الان راضیه؟؟؟کجا رفت و هزینه ش چقد شد؟؟من دستم خالیه فک نمیکنم بتونم عمل کنم

خیلی وقته دیگه خبری ازشون ندارم 

اسم دکتر یادم نیست اما از جراحای معروف تهران بود

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی وقته دیگه خبری ازشون ندارم  اسم دکتر یادم نیست اما از جراحای معروف تهران بود

الان هزینه این جراحی ها بالاست.کاش منم همون چندسال پیش میرفتم الان بعد از به دنیا اومدن پسرم بدتر شده.هر کاری هم کردم تا کوچیک شه فایده ای نداشت فقط از صورت لاغر میشدم .

سینه کوچیک بهتره.هر لباسی که دوس داری راحت میپوشی.توی جمع راحت و بدون اینکه معذب یا مراقب باشی حاضر ...

چه جالب فک نمیکردم این مشکل باشه ماله ماها کوچیکه حالا از این خجالت میکشیم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

کاش برا منم کوچیک بود همیشه با این قضیه مشکل داشتم  

منم قبلا میگفتم کاش یه کم بزرگ باشه که شبیه پسرا نباشم ولی الان راضیم بعد از دیدن یه بازیگر ترکیه که سینه هاش کوچیک بود ولی اندامش قشنگ بود خیلی بد نبود 

ولی بازم اانشالله برای تو کوچیک شه برا  ما بزرگ همه مون متعادل شیم 🤣🤦‍♀️

منم قبلا میگفتم کاش یه کم بزرگ باشه که شبیه پسرا نباشم ولی الان راضیم بعد از دیدن یه بازیگر ترکیه که ...

ان شاأللّه که متعادل شیم.بنظرم بزرگ کردن سینه راحتتر از کوچیک کردنشه چون من تا الان هر کاری کردم نتیجه نداشت.

در کل کوچیک بهتره