2777
2789
عنوان

سینه هام خیلی بزرگن

| مشاهده متن کامل بحث + 7857 بازدید | 57 پست
هزینه عمل خیلی زیاده

ولی می ارزه

منم میخوام چربی تزریق کنم بچه شیر دادم داغون شده

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منم بعد از شیر دهی افتضاح شده

من پسرم شیر دادم

داغون شد

باز سر دخترم بهترشد چون سینه نمیگرفت شیشه میخورد 

سینه هام به فرم برگشت ولی مثل دوران مجردی سفت نیست

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
خودمم خیلی اذیت میشم ولی از ناچاری مواقعی که مهمونی بریم یا مهمون بیاد مجبور م این جوری استتار کنم&n ...

باعث بسته شدن غدد لنفاوی سینه میشه

دوست من مثل شما بود البته سنشون بالا بود

لیفت و عمل کوچک کردن انجام داد تا مدتی که میدیدمش خیلی راضی بود

بخاطر بزرگی سینه هاش کمردرد گردن درد داشت

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
منم همین مشکلو دارم وزش میکنم یا تو رژیمم لاغر میشه ولی همین که یه کوچولو چاق میشم سینه هامم بزرگ می ...

بدبختی خودم چاق نیستم.اگه چاق بود خیلی معلوم نمیشد .رژیم گرفتم یه مدت از صورت و بدن لاغر شدم ولی سینه هام خیلی فرقی نکرد 

باعث بسته شدن غدد لنفاوی سینه میشه دوست من مثل شما بود البته سنشون بالا بود لیفت و عمل کوچک کرد ...

الان راضیه؟؟؟کجا رفت و هزینه ش چقد شد؟؟من دستم خالیه فک نمیکنم بتونم عمل کنم