2777
2789
عنوان

سینه هام خیلی بزرگن

7857 بازدید | 57 پست

مامانا یه راه کار میدونید که جواب بده!؟برا کوچیک کردن سینه .سینه هام نسبت به هیکلم خیلی حجیم وبزرگن مجبورم همیشه شال بزرگ داشته باشم یا لباسهای گشاد بپوشم تا لباس زیر سفت و تنگ استفاده کنم تا معلوم نشه  خیلی اذیت میشم از طرفی با این لباسا هم چاق وبدهیکل بنظر میرسم.لباس مجلسی هم میخرم از ناحیه سینه تنگ میشه حتما بایدسفارشی بدوزم.ترو خدا بگید چکار کنم از این وضع اصلا خوشم نمیاد

لاغرشو و ورزش

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمل کن

اینقدر خوشگل میشه

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون

لباس زیر تنگ نپوش درگیر بیمارهای سینه میشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

منم همین مشکلو دارم وزش میکنم یا تو رژیمم لاغر میشه ولی همین که یه کوچولو چاق میشم سینه هامم بزرگ میشه.بافت سینه از چربیه سعی کن هوازی کار کنی.طناب بزن...بدو...

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...