2777
2789
عنوان

خانوما لطفااین خانوم بی شخصیتو گزارش بزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4262 بازدید | 201 پست
ن من هیچی نگفتمم اشغال یکی دیگه به بچش گفت به همه فحش داد من گفتم چرافحش میدی به منم شروع کرد فحش دا ...

ببین خاهر خوب

حتما کسی یه حرفی بهش زده

مریض نبوده که به شماها توهین کنه

حتما اون فرد شما نبودین

ولی شاید بنده خدا تو اوج عصبانیت اشتباه گرفته

یه کم فکر کن

البته بازم میگم واقعا شما حق دارین و حرفتون درسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حدودی من تو تاپیک دومش بودم ریپلایش رو ببینید بچه ها داشتن بهش میگفتن کسي کاری به تو نداره تو دا ...

خیلییییییی بددهنه امیدوارم همش سرش بیاد

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
چند دقیقه پیش هم یکی تاپیک زده بود و هرچی دلش خواسته بود ب دهه شصتی ها گفته بود آدم باورش نمی ...

همینوبگوواقعا

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
اره همون زنیکه ی روانیه

عیب نداره زیاد خوتو ناراحت نکن سر بچش مشکل داره یجورایی کجه عصبانتیو ناراحتیش قاطی شده بود بیخیال

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

@نی_نی_یار_5   ممنون میشم بترکونیدش

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
باید گزارش بزنید خوب     چرا اجازه میدید همچین کسی تو سایت بمونه

لطفاگزارشش بزن گلم مرسی

واااااا @نی_نی_یار_3    

مرسی 

هرکی هرچی هست جار میزنه. خودتو ناراحت نکنه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
منم بودم تو تاپیکش سر کله بچش داشت خودشو جر میداد

زنه روانیه خودش وازدیشب جرداده