بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فعلا هیچی دخترم بیدار شد صبحانه و شیر خورد الان خوابید منم میخوام بخوابم 🤗
خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️
من الان سرمو بذارم رو بالشت سریع میخوابم آخه اگه نخوابم باید بشینم نمیتونم کاری کنم چون دخترم خوابش سبکه با کوچیکترین صدا بیدار میشه دیشبم همش بیدار میشد گریه میکرد فکرکنم داره دندون درمیاره دوباره همش بی قراری میکرد درست و حسابی نخوابیدم ولی درکل هروقت از شب و روز اراده کنم میتونم بخوابم چون الان کمبود خواب دارم 🤪
خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
انشاالله که موفق باشی خانومی،آره بچه بعضی شبا خوب نمیخوابه،انشاالله چندسال دیگه از این بی خوابی های شیرین نصیبت بشه😂
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕