2777
2789
عنوان

فردا باید برم بیمارستان 😭

808 بازدید | 34 پست

باید دو سه روز همراه بیمار باشم

نمیدونم اسمشو چی میذارین ولی من هر موقع میرم بیمارستان دکترا و پرستارای هم سن خودمو می بینم چقدر تو زنوگی شون موفقن حالم از خودم بهم میخوره یه عمر تو زندگی فقط در جا زدم تهشم به هیچی نرسیدم 😭

در این حد حالم بد میشه که بغض میکنم یهو گریم میگیره 

حسود نیستم فقط دلم برا خودمو زندگیم که تلف شد میسوزه

یه چیزی بگین تحمل این چند روز برام‌ آسون بشه یکم 😔

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول دارم. اما من جای دیگه اینطوریم مثلا تو اداره های مهم... تو بیمارستان خودمو دلداری میدم میگم نه دلشو ندارم اصللللا مریض ببینم تامدت ها درگیرشمتو فکرشم براش نگرانم و....

حالا چند روز پیش یه پرستار تو سایت داشت میگفت که چقدر شیفتای سنگین داره داغون شده و ضعف پیدا کرده

پس بببین موفقیت فقط به دکتر پرستار بودن نیست

و حتی هستن بین اونا کسایی که از زندگیشون ناراضی ان

وا به این فکر کن تو اون بیمارستان چقد ادم درگیر مریضین و ارزو دارن یبار سلامت بشن برای همیشه بزرگترین ارزوشون اینه از تخت بیمارستان پاشن و خداروشکر شما سالمی .... دیگه اون دکتراهم ظاهرشون اونجوری باطن زندگیشو از کجا میدونی  شاید از منو  و یکی که بیکاریم بدتر باشه زندگیش همه چی پول نیست شغل نیست گاهی ارامشه

فقط یه دعا دارم...🌿خدا امید کسی رو ناامید نکنه:)⛓
شمام مثل من میشینین حساب میکنین تو روز چقدر در میارن؟😂

نه اصلا نوش جونشون هر چی درمیارن زحمت کشیدن براش 

من دانشجو پرستاریم 

فقط بهت میگم اصلااا حسرت زندگیه کسیو نخور 

کمه کم از داستان زندگی ۱۰ تا دانشجو پرستاری و سه تا پرستار شاغل خبر دارم اکثرشون مشکلات خیلی بزرگی تو زندگیشون دارن 

اگر تو زندگیت خوشحالی تو ی ادم موفقی

There is GOD💚💚💚   ..                                               

شما ظاهرشونو میبینی  باطن زندگی دکتر پرستارا شاید خیلی جذاب نباشه. بعدشم مملکت همه جور ادمی میخاد قرار نیست همه به همه چیز برسن که  یع عده دکتر میشن یه عده خانه دار   ما که خدا نیستیم بدونیم چی درست تره  والا من حاضر نبودم تو شرایط کرونا جای کادر بیمارستان باشم   چه حسرتی داره این    یه وقتایی برای یه ادم بغل کردن بچش. یا دیدن یه دوست قدیمی  میتونه لذتش از دکتر بودن بالاتر باشه

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

همه ی ادما حسرت اون یکی رو میخورن...

ببین اون دکتر یا پرستار خیلی زحمت کشیده و میکشه و واقعا کارش سخته 

من به شخصه وقتی امتحان دارم و وقتم پره تازه میفهمم چقدر فقط یه وقت کوچیک داشتن برای یکم خواب بیشتر صبح لذت بخشه اما وقتی وقتم آزاده چندان جذابیتی برام نداره

میخوام بگم به وضعیتت عادت کردی برای همین جذابیتشون نمیبینی و اون دکتر خیلی اوقات آرزو کرده بتونه بدون استرس و وقت پر یکم تفریح کنه ولی اون هم نمیتونه  

و

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 
قبول دارم. اما من جای دیگه اینطوریم مثلا تو اداره های مهم... تو بیمارستان خودمو دلداری میدم میگم نه ...

هر چه قدر سعی میکنم خودمو دلداری بدم بیشتر از زندگیم‌متنفر میشم 😔