2777
2789
عنوان

فردا باید برم بیمارستان 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 34 پست

درکت میکنم خودمم همین حس دارم 

فقط امیدم به اینه نذارم بچه هام‌ اشتباه من مرتکب بشن و براشون شرایط خوبی بسازم تا به جایی برسن

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
حالا چند روز پیش یه پرستار تو سایت داشت میگفت که چقدر شیفتای سنگین داره داغون شده و ضعف پیدا کرده پ ...

ب نظرم مهم‌مفید بودنه آدم با کارو فعالت یت زندست

اینکه حس کنی عمرو جوونیت داره الکی تباه میشه به هیچ‌دردی هم‌نمیخوری  خیلی بده

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا به این فکر کن تو اون بیمارستان چقد ادم درگیر مریضین و ارزو دارن یبار سلامت بشن برای همیشه بزرگتری ...

خدارو شکر به خاطر داشته ها

ولی همون آرامشم من ندارم 

ب نظرم مهم‌مفید بودنه آدم با کارو فعالت یت زندست اینکه حس کنی عمرو جوونیت داره الکی تباه میشه به هی ...

یه هنری یاد بگیر

یه حرفه

مثل عکاسی یا یه زبان چدید که بتونی از طرق اموزشش کسب درامد کنی بهتر از بیکاریه که

منم میبینم اعصابم خوردمیشه ولی کشک کشک هم ک دیگ نیستیم.ی همسرخوب ی مادرخوب و...ک هستیم

هعیییی 😔😔

من دانشجو پرستاریم  فقط بهت میگم اصلااا حسرت زندگیه کسیو نخور  کمه کم از داستان زندگی ۱۰ ...

هیچ وقت تو زندگیم خوشحال نبودم 

فقط کسی که تا حالا احساس پوچیو بی ارزشی نکرده میتونه این حرفو بزنه 

همه ی ادما حسرت اون یکی رو میخورن... ببین اون دکتر یا پرستار خیلی زحمت کشیده و میکشه و واقعا کارش س ...

منم درس خوندم 

استرس کشیدم 

ولی هیچ وقت احساس آرامش نداشتم تو زندگیم 

حداقل اونا درس خوندن تهش به یه جایی رسیدن 

زندگیشون عین من فقط درجا زدن نبوده 😞

چیش آخه حسرت خوردن داره عزیزم سرنوشت هر کدوم از ما یه جوری نوشته شوده گلم بعدم اینها شیفت شب تا صبح بیدار از مریضها پرستاری میکنن تازه روحیه خورشون هم مریض میشه اونجا همه جور اتفاقی همه جور مریضی میبینن اعصابشون بهم میریزه تو این کورنایی که بیچاره ها خیلی داغون شودن یه کوب شیفت بودن تازه چقدر به این بیماری گرفتار شوده بودن حتی مرخصی هم بهشون نمیدادن حالا این کجاش حسرت خوردن داره

با خدا باش پادشاهی کن :بی خدا باش هرچه خواهی کن 
درکت میکنم. مخصوصا که پدر مادرت هی نگانت کنن سکوت کنن.... هههههععععی

خیلی سخته به خدا 

کاش حداقل عرضه خودکشی داشتم 

مردن شرف داره به این زندگی سرتاپا لجن 

چیش آخه حسرت خوردن داره عزیزم سرنوشت هر کدوم از ما یه جوری نوشته شوده گلم بعدم اینها شیفت شب تا صبح ...

اینکه تو رشته ت بهترین باشی جامعه و مردم بهت نیاز داشته باشن و کلا مفید باشی به نظرم خیلی حس قشنگیه 

اینکه تو رشته ت بهترین باشی جامعه و مردم بهت نیاز داشته باشن و کلا مفید باشی به نظرم خیلی حس قشنگیه& ...

اینکه درسته وقتی نشوده پس یعنی قسمتت نبوده گلم هزار و یک شغل دیگه هم هست که میتونی باهاش به جامعه و مردم خدمت کنی اصلا یه بار دیگه برو دانشگاه از اول شروع کن امتحانش ضرر نداره

با خدا باش پادشاهی کن :بی خدا باش هرچه خواهی کن 
منم درس خوندم  استرس کشیدم  ولی هیچ وقت احساس آرامش نداشتم تو زندگیم  حداقل اونا د ...

عزیزم علاقه ی واقعیتو پیدا کن و برو تو اون زمینه بدون فکر به اینکه ممکنه شکست بخوری فقط پیش برو و از انجامش لذت ببر 

اینجوری حتی اگه شکستم بخوری حداقل لذت بردی از مسیرت

و به گذشته فکر نکن چون قرار نیست عوض بشه

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 
اینکه درسته وقتی نشوده پس یعنی قسمتت نبوده گلم هزار و یک شغل دیگه هم هست که میتونی باهاش به جامعه و ...

من عرضه این حرفارو داشتم دیگه چم بود 😔

اینکه درسته وقتی نشوده پس یعنی قسمتت نبوده گلم هزار و یک شغل دیگه هم هست که میتونی باهاش به جامعه و ...

الان دیدم باردارین 

انشالله بچه تون به سلامتی به دنیا بیاد 👌🌹