چی میگن؟ مثلا اسمتون رو میگن یا میگن زن داداش؟ من 10 ماهه عقدم برادرشوهرم اصلا صدام نزده نه اسممو میگه نه کاری بهم داره خودش متاهله یدونه بچه داره ولی اصلا باهام حرف نمیزنه منم باهاش حرف بزنم نگام نمیکنه در عوض با بقیه میگه میخنده اما شوهرم با جاریم میگه میخنده!
منم دوبچه دارم ولی برادرشوهربزرگم فقط سلام واحوالپرسی معمولی اونیکیم خیلی کم هردوشونم دوس دارم بابقیه هم راحت ترن من خودم شخصیتم طوریه که ترجیح میدمزیادصمیمی نشمکه بعدبایه شوخی برنجم
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
اسم کوچیک صدام میکنه منم همین طور شوهرمم اگه با خانمش کار داشته باشه اسمشو میگه ولی کم پیش میاد ولی برادر شوهرم کلا تو حرفاش اسمم رو میگه . حتما خجالتی هستن کم کم عادت میکنه
۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
چون به زنش نمیده و به تو میده، خوبه؟!!!! خودش مگه چلاقه که میده دست تو؟!!!! شوهر من بود زنده نمیزاشت ...
از اول که این جوری نبود زنش خیلی تو اموال بهش خیانت کرد یه جورایی واسه پول زنش شد بعد با شوهر من شریک اند یه جورایی من حسابدار شون هستم زنش حلال و حرام میکنه خیلی کش میره