2777
2789

یه دختر بود 28 سالش بود همین که رفت پیش دکتر و اومد بیرون گفت دختر من هنگ کردم گفتم چی شده عزیزم خوبی گفت که دکتر  گفته دارم یائسته میشم 😢 نمیدونم ازدواج کرده بود یانه ولی بهش نمی‌خورد که ازدواج کرده باشه گفت که خون ریزی شدید داشتم با گر گرفتگی آزمایش دادم به دکتر که نشون دادم اینو گفت بهم 

براش خیلی ناراحت شدم حالا همش خودم توهم میزنم که نکنه منم یائسته شم 😐😐😶 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این موراد تا جایی که میدونم خیلی کم پیش میاد

آره ولی چند وقت پیشم یکی تو نی نی سایت بود انگار 19یا 20 سالش بود اونم یائسته شده بود به خاطر همین میخواست نامزدیشو بهم بزنه 🙁

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

بله متاسفانه خیلی زیاد شده.. من سن کمتر هم دیدم.. میگند لاک ناخن و بعضی لوازم آرایش ها که دخترا از سن کم دارن استفاده می کنند خیلی اثر بد داره.. البته ژنتیکی هم هست ولی لاک ناخن ثابت شده است

وا مگه میشه انقد زود

آره متاسفانه هست خیلی بده واقعا