2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر

منو شوهرم دعوامون شده بود بعد همسایمون رفته بود ب مادزشوهرش گفته بود حالا چند وقت پیش مادرشوهرش منو دید گفت ببخشید بچه پسرم سروصذا میکنه البته گفتم شمام سروصدا دعواتون میاد اونا اذیت میشن این ب اون در ....حالا چند وقت پیش باز منو همسرم دعوامون شد همون همسایمون اومد پایین ک ما دعوا نکنیم منم بهش گفتم خواهشا نرو ب مادرت بگو چون مادرت و مادرشوهرم دوستن مادرت میره ب مادرشوهرم میگه و ما دوست ندازیم ....حالا حس بدی دارم 😔💔

منو شوهرم دعوامون شده بود بعد همسایمون رفته بود ب مادزشوهرش گفته بود حالا چند وقت پیش مادرشوهرش منو ...

عزیزم🥲بنظرم حرف مادر شوهرشون بد بوده

ولی خب گذشته.

بهتره دیگه بهش فکر نکنی قشنگم. 

حس بد نداشته باش. تموم شده

خب؟ 

می‌ایستد روبه‌روی پنجره، دست می‌کشد به موهایش، می‌گوید : پریدن، ربطی به بال ندارد؛ قلب می‌خواهد.

عزیزم🥲بنظرم حرف مادر شوهرشون بد بودهولی خب گذشته.بهتره دیگه بهش فکر نکنی قشنگم. حس بد نداشته باش. ت ...

فدای چشات شم دوست مهربونم مرسی جوابمو دادی لطف بزرگی کردی ولی خجالت میکشم ب همسایمون نگاه کنم چون حس میکنم کار بدی کردم بهش گفتم نرو بگو چون مادرت میره ب مادرشوهرم میگه ما دعوامون شده من دوس ندارم مادذشوهرم بدونه دعوامون شده

فدای چشات شم دوست مهربونم مرسی جوابمو دادی لطف بزرگی کردی ولی خجالت میکشم ب همسایمون نگاه کنم چون حس ...

خدانکنه که دورت بگردم. خواهش میکنم

نه کار خوبی کردین. چون ربطی به مادرشوهرشون نداشته

و همسایتون هم نباید میگفته! 

بله. زندگی خودتون هست

و طبیعتا دعوا هم تو زندگی مشترک پیش میاد و بین خودتون و همسرتون هست ربطی به هیچکس دیگه ای نداره 

می‌ایستد روبه‌روی پنجره، دست می‌کشد به موهایش، می‌گوید : پریدن، ربطی به بال ندارد؛ قلب می‌خواهد.

بلوار کشاورز تهران بدنیا اومدم بزرگ شدم و الانم دارم زندگی میکنم عاشقشم

کار تو تهران با جای خواب و سه وعده غذا رو ول کردم بعد یه ماه چون اصلا حالم توش خوش نبود