2777
2789
عنوان

دیروز رفته بودم پیش دکتر زنان بعد... 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 44 پست
من پریودیم خیلی کمه فقط هم ۱ روز دیگه نهایتش دو روز تکلیف من چیه

واقعنی😶ارثی نیست؟ مثلا مامانت یا خاله هات  یا عمه هات اینطوری باشن؟ 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول همینجور بودم الان هم ۳۳ سالمه مامانم هم ۵۵ اینورا یائسه شده دکتر رفتم گفت طبیعی 

اع پس هیچی 

چه قدر خوبه آدم یه روزه پریود شه 😍

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
اع پس هیچی  چه قدر خوبه آدم یه روزه پریود شه 😍

خیلی خدا میدونست من خیلی وسواسمو سخت میگیرم گفت این گناه داره بزار یه روز باشه با این حال بازم سخت میگیرم خیلی وسواس دارم اصلا بعد این همه سال نمیتونم باش کنار بیام هر کاری بخوام بکنم باید بزارم تا بعد پریودیم از قبلش مسافرت و اینا  جایی نمیرم اصلا افتضاح حساسم من ۱۷ 

۱۸ سالم هم بود پریود شدم

خیلی خدا میدونست من خیلی وسواسمو سخت میگیرم گفت این گناه داره بزار یه روز باشه با این حال بازم سخت م ...

دقیقا منم همینطورم اصلا تو دوران پریود مسافرت نمیرم هم خودم هم مامانم اصلا نمیتونیم حتی تفریح های طولانی مدتم نمیریم حتی موقع دسشویی رفتم یه شلوراک مخصوصم دارم که راحت باشم برا عوض کردن نوار 😂

منم لباس زیر جدا دارم😂

واییی منم 😁 لباس زیرمم تنگه که خدایی نکرده نم ندم به جایی قشنگ نوار بهم بچسبه  😂

واییی منم 😁 لباس زیرمم تنگه که خدایی نکرده نم ندم به جایی قشنگ نوار بهم بچسبه  😂

وای چقد تو منی بین خودمون باشه ۳ تا شورت تنگ میپوشم رو هم با اینکه خیلی کمه اما میخوام اصلا تکون نخوره بعد این یه روز یه رول دستمال کاغذی و اینا استفاده میکنم🤣

وای چقد تو منی بین خودمون باشه ۳ تا شورت تنگ میپوشم رو هم با اینکه خیلی کمه اما میخوام اصلا تکون نخو ...

وای 😂کار از محکم کاری عیب نیست منم یه دونه از این پد روزانه ها میچسبونم به پشت لباس زیرم نزدیک نوارم که اگه یه وقت نم دادم بره به پد شورتم کثیف نشه تازه یه دستمال چند لا تا میکنم میزارم رو نوار 😂

وای 😂کار از محکم کاری عیب نیست منم یه دونه از این پد روزانه ها میچسبونم به پشت لباس زیرم نزدیک نوار ...

من تا حالا اطرافم کسی مثل خودم ندیده بودم  الان تورو پیدا کردم🤣😍

من تا حالا اطرافم کسی مثل خودم ندیده بودم  الان تورو پیدا کردم🤣😍

😂😂واییی دقیقا منم داشتم به همین  فکر میکردم منم تا حالا مثل خودم ندیده بودم که تو رو پیدا کردم 😍😍

تازه من یه روفرشی هم زیرم میندازم که ملافه تختم تمیز بمونه 😐😁

😂😂واییی دقیقا منم داشتم به همین  فکر میکردم منم تا حالا مثل خودم ندیده بودم که تو رو پیدا کرد ...

من اصلا یه آدم دیگه میشم من علاوه بر اون دوتا متکا هم یه حالتی مثل کوتاه بلند باید بزارم زیر سرم اصلا مدل خوابیدنم عوض میشه عتیقه ایم برا خودم 🤣

من اصلا یه آدم دیگه میشم من علاوه بر اون دوتا متکا هم یه حالتی مثل کوتاه بلند باید بزارم زیر سرم اصل ...

وایییی منم 😂😂😂 تا بیاد 7 روزم تموم شه دهنم سرویس میشه