2777
2789
عنوان

شوهرم هرچی درمیاره خرج ننه باباش و خواهربرادراش میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 69 پست
علتشو نپرسیدی

چرا یه بارم قهر کردم سر همین موضوع رفتم خونه داداشم.البته نزاشتم بجز خودش کسی بفهمه

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾
بچه ندارم.ماشینم نداریم .وام ازدواجمون گرفتیم قسطم داریم خیرسرمون

پس باید یه جوری بدهکارش کنی پول دستش نیاد بده به اونا.

ماشین واجبه خریدش.

بهش بگو هر ماه پول دستتون میاد بزارین کنار یا یه وام بگیرین کم کم پرداختش کنین ماشین مدل پایین بردارین

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارن وضعشونم از ما بهتره ولی تیغ زن تشریف دارن

هی خواهر عین شوهر من اونا لباسای نخی میپوشیدن من و بچهام لباسای پلاستیکی همه چی داشتن خونه خوب و زندگی آروم با پولای ما . اینقد هرس میخوردم حتی تو خواب تا سکته میرفتم.. منم هی گفتم برو بترس ازشون هی گفتم رفتی خونه اونا  بد خلقی کردم خودمو عصبانی میگرفتم  الان دیگه نمیره پولم نمیده آخه سال ها داده پول من و بچهامم آدمیم

سلام. تو عقد خرج درس و دانشگاهمم بابام داد.الان بدک نیست ولی بازم از مخارج ضروری خودمون میزنه میده ب ...

حق نداره از مخارج ضروری بزنه 

اگه شما راضی نباشید پولی که به اونا میده حرامه

درخواست دوستی قبول نمیکنم

اگه خونوادش واقعا ندارن منبع درامد‌ ندارن ک اشکال نداره ده برابرش برمیگردهدتو زندگیتون

ولی اگه دارن درحد گذروندن زندگیشون و دستشون ب دهنشون‌نمیرسه‌تو‌بیشتر خرج کن ب‌خودت برس وسیله بردار مجبورشه پولشو بده

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
اگه خونوادش واقعا ندارن منبع درامد‌ ندارن ک اشکال نداره ده برابرش برمیگردهدتو زندگیتون ولی اگه دارن ...

میرسه 

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
پس باید یه جوری بدهکارش کنی پول دستش نیاد بده به اونا. ماشین واجبه خریدش. بهش بگو هر ماه پول دستتو ...

خودشم میگه بیا پولامون جم کنیم ولی انگار منظورش اینه من فقط جمع کنم چون خرج تعمیر ماشین مدل بالای داداشش و کادوی تولد خواهرزاده و پرداخت بدهی اون یکی آبجیش به بانک و اینا وظیفه ی شرعی ایشون شده

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾
خودشم میگه بیا پولامون جم کنیم ولی انگار منظورش اینه من فقط جمع کنم چون خرج تعمیر ماشین مدل بالای دا ...

باید زرنگ باشی و باسیاست

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
اگه خونوادش واقعا ندارن منبع درامد‌ ندارن ک اشکال نداره ده برابرش برمیگردهدتو زندگیتون ولی اگه دارن ...

دارن مادرشوهرم چندتا حساب مخفی داره پر پول ..من تازه خبر دار شدم البته..یه بارم چندمیلیون پول داده بود ب دخترش چون دومادش بیکار و معتاده ولی از ما پول میکنن

باید زرنگ باشی و باسیاست

بگین چیکار کنم واضح گفتم خانوادت دارن مارو تیغ میزنن چندسال ک عقد بودم هرچی کار میکرده میداده ب اونا برا من نهایت دو دست لباس خریده باشه سر خرید عروسیم خون ب جگرم کردن ولی خرج نکردن همش شوهرم خودش خرج کر

دارن مادرشوهرم چندتا حساب مخفی داره پر پول ..من تازه خبر دار شدم البته..یه بارم چندمیلیون پول داده ب ...

چ بد 

خیلی عذابه ،شوهره منم همینه مادرش کرونا گرفت دوماه دارو اکسیژن بیمارستان ۲۴ملیون خرجش کرد حالا ۴تا داداشه دیگه داره که یه آبمیوه واسه نه نه شون نگرفتن منکه راضی نیستم انشالله اون دنیا نادرش جواب پس بده

چیکار کنم به من میگه پول ندارم مثلا موکت بخریم کف خونه مون خالی نباشه اون وقت چندبرابر پولشو همینجور ...

شوهر منم همینطوره،شوهر من که کلکسیون عیبه یه آدم بیخود عوضیه وهمیشه میگم لعنت به پدرومادرش که همچین حیوونی پرورش دادن