2777
2789
عنوان

سرطان سینه

271 بازدید | 23 پست

سلام دوستان امروز من سینه ی راستم و زیربغلم گهگاهی درد کرد الان یدفعه دراز کشیدم دست کشیدم رو سینه راستم متوجه ی غده شدم. ممکنه واقعا غده باشه؟ دارم سکته میکنم😭😭😭میشه راهنماییم کنید 😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر گردی مگه گردوئه؟ 

منم سینه‌م توده داشت به راحتی عمل کردم ورداشتم 

هرچیزی رو به سرطان ربط ندین 

خدایی نکرده هم اگر سرطان سینه باشه و زود متوجه شده باشین خیلی شیمی درمانی برای سینه هم سبک و راحت تر از بقیه انواع کنسر هست

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

غده ها رو که همه داریم 

موقع پریودی سینه درد میگیرن 

برو یه چکاب بشو

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

هر گردی مگه گردوئه؟  منم سینه‌م توده داشت به راحتی عمل کردم ورداشتم  هرچیزی رو به سرطان ...

فدات بشم عزیزم درست میگین عزیزم ایشالا همیشه سالم باشین یک دنیا تشکر خیلی لطف کردین 😍❤️

بله ممکنه غده باشه ولی هر غده ای سرطانی نیست گلم به اینا کیست فیبروم میگن نگران نباش برو یه سونو بد ...

فدات بشم من عزیزم ممنون وای مرسی داشتم میمردم اره حتما ی سونوگرافی میرم❤️❤️❤️

عزیزم چطوری دست کشیدی ؟؟؟

ببین برا معاینه سینه باید دراز بکشی روی سطح صاف بعد با سه تا انگشتات بصورت دایره ای لمس کنی اگه اونجوری متوجه چیز اضافی شدی شاید کیستی چیزی باشه تو نت بزن روش خودآزمایی پستان .روش خاصی داره چون اگه همینجوری رای انگشتات لمس کنی که همش مثل غده به نظر آدم میاد اگه هم خیلی نگرانی برو متخصص زنان