2777
2789
عنوان

مسخرم نکنینا😥

284 بازدید | 23 پست

سلام دوستان لطفامسخره ام نکنین اما خب بلدنیستم واقعا،من چله سوره یاسین برداشتم یعنی هر روز راس ساعت2مثلا یکبار کامل سوره یاسین رومیخونم تاچهل روز درسته؟؟؟واینکه من دراز میکشم روتختم و باگوشیم میخونم،اشکالی داره؟حتما باید روبه قبله باحجاب و باوضوباشم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نمیکنم نیازی باشه راس ساعت خاصی بخونی 

واسه خدا لازم نیست ساعت بزنی که همون روزی یه دونه بخون

لازمم نیست وضو بگیری و رو به قبله باشه اما قربونت رو مبلی جایی بشین و بخون دیگه خیلی هم با خدا صمیمی نشو😁

.Pain🔥you made me a believer

راس ساعت نیست

هر روز یکی

برای حفظ احترام قرآن بهتره ک نشسته و رو به قبله باشید عزیزم 

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

عزیزم اگه خودت ساعت تعیین کردی که خیلی هم خوبه

اما اگه توی نیتت، ساعتش نبوده، از صبح تا غروب وقت داری برای خوندن

بقیه موارد ضروری نیست مگر اینکه روز اول نیت کرده باشی.

قبول باشه ان شاءالله 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ممنونم عزیزم❤❤❤❤

💚

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
من در همه حالتی خوندم خداهم حاجتمو داده والا ولی تو احترام بیش‌تر بزار نشسته بخون

خوش ب حالتون 

من تا حالا هرچی دعا کردمو خواستم نشده 

حتی مامانمم دعا کرده نشده 

التماس دعا 

دعای دیگران انگار بهتره 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏