2777
2789

سلام و وقت بخیر دوستان🌹

یک سوال دارم از شما.

لطفا اگه میتونید بدون اهانت و سرزنش کردن پاسخ بدید. 

من وسواس دارم. به نظافت خونه حساسم. 

من اهل شهرستانم و اینجا خونه دارم. ولی خونه اصلیم توی مشهده. تمام وسایل و کابینت ها و.. کاملا نوساز و همیشه تمیز هستند. 

خانواده مادری من و خانواده خواهرم  وقتی من شهرستانم و اونا میخوان بیان مشهد میان کلید خونمون رو میگیرن و حدودا 20 روز مشهدن. 

من متاسفانه توی این 20 روز دلم ریش میشه. 

از اضطراب وسواس و... 

یه راهنمایی کنید من چیکار کنم اینقدر حساس نباشم. 

تعداد رای : 21
نظرسنجی
بله
6
28%
خیر
15
71%
یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجوری ک  تحویل گرفتن تحویل نمیدن؟؟

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

کارشون اشتباهه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

خوب بگوشوهرم حساسه و...

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

منم یه خونه شهرستان دارم کلیدش دست خواهر برادر خودم و‌همسرمه. البته بعد اومدن تمیز میکنن

ولی خونه اصلیم رو نه اجازه نمیدم کسی بیاد .

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
حق داری عزیزم من متنفرم از اینکه کسی در غیابم ب خونم بره

وای من همیشه خودمو سرزنش میکنم که چقدر فرزند و خواهر بدی هستم

خانواده بیان مشکلی ندارم ولی کلید دست مجرد نمیدم

مجرد ستیز نیستما ولی فکر این ک از اون کارا بکنن تو خونه و روتختم دیوونم میکنه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

سلام دوستان عذر میخوام جاش نیست بگم ولی چاره ای ندارم من ختم قرآن ونمازوروزه اموات وانواع چله ونایب زیارت عاشورای حق شناس وصلوات انجام میدم ممنون میشم کسی خواست منو معرفی کنین و کمکم کنید ازاین راه کمک خرج زندگیمودوقلوها هستم ممنون میشم ب تاپیکم که دراین موردهست ی سربزنین

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
منم یه خونه شهرستان دارم کلیدش دست خواهر برادر خودم و‌همسرمه. البته بعد اومدن تمیز میکنن

خونتون حالت مسافرتی داره یا نه خونه اصلی هست؟ 

اخه خونه اصلی برای من، قضیش فرق داره

شاید بهتر باشه  برای  راحتی و آرامش خودتون  وسواس تون  درمان شه

و اینکه  بعد از رفتن مهمونهاتون  خونه رو مثل روز اول تحویل تون میدن یا نه ؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

فقط ب خانواده. شامل پدر مادر خواهر برادرِ دوتامون 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
خانواده بیان مشکلی ندارم ولی کلید دست مجرد نمیدم مجرد ستیز نیستما ولی فکر این ک از اون کارا بکنن تو ...

چقدر خوبه که حساس نیستید