2777
2789
عنوان

نمیدونم با زندگیم چیکار کنم

211 بازدید | 9 پست

شوهرم مشکل عصبی شدید داره حتما باید دارو مصرف کنه اگه چند روز مصرف نکنه مشکل شدید پیدا میکنه در حدی که هرشب دعواست.

حتی وقتی که قرص مصرف میکنه هم فقط یکم عادیه بازم مشکل داره. بسیار فحاش و بددهنه همش از صبح تا شب فحشم میده.

کاری کرده که شیرم داره خشک میشه. دوتا بچه دارم دلم براشون میسوزه که بخوام جدا بشم با این دیوانه تنهاشون بذارم شرایطشم ندارم که با خودم ببرمشون. 

بابام میگه ازش جدا شو رفته ازش شکایت کرده چون چند وقت پیش از شوهرم که قهر کردم شوهرم اومد دنبالم به جای دلجویی شروع کرد دعوا و سرو صدا و توی دعوا میخواست بزنه به بابام فحش بابام داد بابام واسه توهین ازش شکایت کرده

درکت میکنم عزیزم شوهر منم قرص نمیخوره ولی عصبی و فحاش و بد بدهن و تحقیر کنه ،شخصیت ادمو خورد میکنه،سخته با این جور ادما زندگی‌کردن واقعا سخته 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونم خیلی سختهههه کاش قبل از بچه دار شدن ازش جدا شده بودی نمیدونم چی بگم انشاله که درست شه ...

از الان عذاب وجدان دارم و به روزی فکر میکنم که بچهام منو لعنت کنند که چرا با وجود این که باباشون مشکل داره جلوگیری نکردم از بارداری

از الان عذاب وجدان دارم و به روزی فکر میکنم که بچهام منو لعنت کنند که چرا با وجود این که باباشون مشک ...

از اول ازدواجتون شوهرتون همین جور بود؟ 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 
آره ولی همش برادرشوهرم میگفت یکم دیگه صبر کن میبرمش دکتر خوب میشه

عزیزم الانم به برادر شوهرت بگو بیا برادرت رو ببر درمان کن بگو که من و بچه هام نیاز به آرامش داریم 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 
شما هم بچه داری؟ 

بله دارم

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭