یه ماه دیگه بچم به دنیا میاد.چند وقت بود اخلاقش خوب و اون روز منو آورد خونه بابام هیچ مشکلی هم نداشتیم اما دیگه نیومد دنبالم بهونه آورد و دعوا کردیم.من هر وقت میام خونه بابام همینه برنامش یه چیزی رو بهونه میکنه واسه دعوا.میدونم کار مادرشه وقتی من تیستم پرش میکنه.حتی زنگ زدگ مادرش جواب نداد.نمیدونم چیکار کنم.حامله هم هستم میترسم خونه بابام دردم بگیره.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من میتونم گریه گمشده رو بشنوم من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم سایه ها مارو صدا میزنن 🥀 من طلوع ترس رو میبینم اره اما همیشه امیدم پایداره ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥 تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم
بعدشم عزیزم مردی که مثل بچه ها دنبال دعوا باشه و دهن بین،نمیتونه زندگیشو حفظ کنه. عوض ایتکه الان بیشتر از همیشه هواتو داشته باشه بدتر اعصابتو بهم میریزه . بیشتر در مورد ادامه زندگی با این مرد فک کن
خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
بخدا از محبت چیزی کم نزاشتم.هر کاری کرده کوتاه اومدم.سه ساله با حانوادش توی یه خونه ام.الان یه هفته اس خونه بابامم.میگه بیای خونه چیکار.کار نداری که بمون همونجا.یه جوری حس به درد نخور بودن بهم میده درحالی که همه کارای خونه با منه.برادرشوهرم یه وقت گرسنه بتشه مادرشوهرم منو صدا میکنه یه چی براش درست کنم.خودمم توی ۹ماهم😔