2777
2789
عنوان

عقد دخترعممه بیاین ی لحظه

726 بازدید | 37 پست

حالم خیلی بده....خیلی بد میخام فک نکنم نمیشه

من ۵ ساله ازدواج کردم متاسفاته خانواده پدریم ب شدت مزخرفن..تو عقد عروسی خواستگاری و تمام مراسماتم الکی دعوا درس کردن و همه چیزو بهم ریختن تو مراسمام عین غریبه اومدن و رفتن نشستن با گوشه با لباس سیاه...بهونه اشون اختلاف با مامان و عموم بود( عموم با مادرم وقتی کوچیک بودیم بعد فوت پدرم ازدواج کرد ک میخام سر ب تن اونم نباشه از بس بهم ظلم کرده) بخدا حسرت همه چیو گذاشتن ب دلم...

حالا دخترعمم داره عقد میکنه همه درحال تدارکن براش ....(خود این دخترعمم و مامانشم جزءهمونا بودن اما سیاست داره زیر ب زیر کاراشو میکنه بقیه نمیفهمن )

۵ ساله بخاطرشون دارم عذاب میکشم...هرروز و هزشبم گریه اس

توروخدا بهم بگین چکار کنم ک ی جوری تلافی کنم

اگه تلافی نکنم تا ابد حالم بده😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلافی نکن

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

خدارو چه دیدی 🙃

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

نرو .. اونروز با یه دوستی کسی برو برا خودت خوش بگذرون و بگوکرونا  بود شوهرم نذاشت بیام ... دختر عمه اس دیگه برادر نیست ک برا مجلسش استرس بگیری ...ب ی ورت

چشم دنیا بشود کور ، تو مستانه برقص 🌸