2777
2789
عنوان

عقد دخترعممه بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم بنظرم دیگ به خانوادت سر نزنی اگر مادرت هم  بات بده سعی کن هر چی ک باعث ناراحتیت بشه ...

کاش میتونستم..بخدا هر لحطه دلم میخاد خودمو بکشم...سر جهیزیه خریدن عذابم دادن سیسمونی دادن عذابم دادن....بارداری بچه داری همه چی😔😔

خدا میبینه  خدا تلافی میکنه

بعید میدونم تلافی کنه....من همون روزام حالم بد بود....جای اینکه شاد باشم....جشنمو همه خراب کردن حتی مادرم..کل پولای عقدمو برد گذاشت تو جهیزیه....بخدا انقد فداکاری کردم ک حالم از خودم بهم میخوره

بعید میدونم تلافی کنه....من همون روزام حالم بد بود....جای اینکه شاد باشم....جشنمو همه خراب کردن حتی ...

خدا صبوره 

منم دلم خونه از طرف مامانم نه ،،چون با یتیمی بزرگ کرد و ازدواج نکرد اما طرف بابام خیلی حرف بارمون کردن اذیت کردن،قلبمون شکستس

برو وسط همش باخواهرای داماد قر بده برقص جوری با خواهرای داماد صمیمی شو ک دخترعمت دق کنه

نه میگم برگررد..نه میگم اینجا خوبه بی تو..نه میگم ول کن..واسه من کل زندگیتو..نه میگم قلبم نمیتپه بی تو..میتپه اما خب یه چیز دیگه ای تو..من دلم تنگه واسه یه دلخوشیه کوچیک..واسه یه همسفره ساده ک باهاش جر بدم این جاده رو با موزیک
خدا صبوره  منم دلم خونه از طرف مامانم نه چون با یتیمی بزرگ کرد و ازدواج نکرد اما خیلی حرف بارم ...

ببخشید متوجه نشدم....مامانت چجوره؟؟

من متاسفانه مامانم هم هیچ کاری نمیکنه هرموقع هم ک بهش نیاز داشتم خالی کرده پشتمو‌....

به خدا بسپار

اگه واقعا مقصر باشن یه جوری از دماغشون درمیاد كه اگه تو بخوای تلافی كنی اونطور نمیشه كه خدا میخواد.

تازه اگه تو بخوای كاری كنیاز كجا میدونی راحت میشی و باهات بدتر نمیكنن.

بنظرم ارامشتو حفظ كن و درگیر بدست اوردن ارامش باش.

حیف سیاست ندارم و گرنه میگفتم یكم سیاست به خرج بده

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون