2777
2789

درد شکمی ک میگن از علائم خارج رحیمی هست چجوریه؟

نیش و سوزش بالای شکم هم شاملش میشه؟

الهی ک خدا به وقتش نی نی سالم بهمون بده
نه درد یه طرف شکمه من لوله راستم بود سمت راستم درد می کرد که لوله سمت راستم ترکید داوردن

شما چند هفته بود متوجه شدین؟

دیگه چ علائمی داشتین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما چند هفته بود متوجه شدین؟ دیگه چ علائمی داشتین؟

من تقریبا ده هفته یا بیشتر، بتام کم  بود دو هفته از پریودم گذشته  بود  پنجاه بود، لک بینی و درد شدید طرف راست داشتم، تو سنو هم ساک دیده نمی شد

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
من تقریبا ده هفته یا بیشتر، بتام کم  بود دو هفته از پریودم گذشته  بود  پنجاه بود، لک ...

من توی هفته ۵ یکبار فقط لک دیدم ۶ شب شیاف گذاشتم دیگه لک ندارم فقط درد شکم بعضی وقتا از هر دو طرف شکم یک طرف نیست. نیش میکشه میسوزه. قسمت های بالای تخمدان و رحمم توی شکم. بخاطر این ها خیلی استرس گرفتم ک خدایی نکرده خارج رحمی نباشه.

۷ هفته و ۵ روز نوبت سونو قلب دارم ولی میترسم تا اون موقع دیر بشه میخوام واژینال برم .

چیکار کنم؟😔

من توی هفته ۵ یکبار فقط لک دیدم ۶ شب شیاف گذاشتم دیگه لک ندارم فقط درد شکم بعضی وقتا از هر دو طرف شک ...

نه دیر نمیشه نترس دردش هم مثل دردهای معمولی نیس جوریه که جیغ دربیاد صبر کن شایدهماتوم داری برو سنو مشخص بشه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است